GOSPOĐA SE POHVALILA DA NA SEBI IMA GOTOVO 2.000 €: Na njoj sve papreno, ali je zato cena naočara ljude ostavila u potpunom šoku!
Foto: Printscreen/TikTok/Dnevno.hr

preterano?

GOSPOĐA SE POHVALILA DA NA SEBI IMA GOTOVO 2.000 €: Na njoj sve papreno, ali je zato cena naočara ljude ostavila u potpunom šoku!

Novčanik -

Na ulici često zaustavljaju ljude i postavljaju im pitanje 'Koliko košta vaša odevna kombinacija?', što mnoge intrigira kada čuju da se radi o velikim ciframa, o kojima ljudi govore sa lakoćom.

Jedna gospođa je bila slobodna da podeli sa ljudima koliko je platila svaki deo odeće koji je obukla tog dana.

- Patike koštaju 300 evra, pantalone 10, košulju sam kupila za 50 evra, a sako za 75. Ovu bundu sam platila oko 400 evra, a torbu 250. Naočare koštaju malo više, sa staklima 650 evra. Minđuše su oko 30 evra. To je to - rekla je ona sa osmehom.

žena, devojka, evri
foto: Shutterstock

Njena kompletna odevna kombinacija iznosi 1.735 evra.

Dalje su naišli na jednu devojku, koja je nabrojala odevne komade od patika, preko pantalona i košulje do torbe, čiji je ukupan iznos oko 355 evra.

Bio je raspoložen i jedan gospodin da kaže koliko je platio sve što je na njemu, pa je počeo redom da nabraja.

- Sako košta negde oko 320 evra, košulja 110, pantalone 160, a patike su, misim, 100 evra, ali sam ih dobio na popustu, pa neka bude 80. I, čarape, koje su dosta skupe, one su 30 evra. Imam i obične naočare na glavi, koje vrede oko 100 evra, otprilike - zaključuje on.

evro, evri
foto: Shutterstock

Mnogi nisu mogli da ostanu ravnodušni, pa su odlučili da podele svoje kritike u komentaru ispod videa.

''Šta je s ljudima?'', ''Ovo je bahato'', ''Gospođa glumi prestiž'', bili su samo neki.

BiznisKurir/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track