STAN U BEOGRADU ZA MANJE OD 200 EVRA? Ima i takvih - pogledajte ponudu! Mogu se naći u različitim delovima grada
Foto: Shutterstock

STAN U BEOGRADU ZA MANJE OD 200 EVRA? Ima i takvih - pogledajte ponudu! Mogu se naći u različitim delovima grada

Nekretnine -

Koliko je ponuda stanova u Beogradu ispod 200 evra "velika", najbolje prikazuje činjenica da ćemo ih gotovo sve nabrojati u ovom tekstu.

Odavno je poznato da su kirije u Srbiji značajno porasle: pre nekoliko godina građani su imali veći izbor stanova za iznajmljivanje ispod 200 evra, a danas su izuzetno malobrojni. Ipak, proverili smo na kojim lokacijama u Beogradu je to moguće.

Kako bismo proverili gde u Beogradu možete da se skućite za manje od 200 evra, pogledali smo oglase različitih agencija. Iako je izazovno pronaći stan za izdavanje po ovoj ceni - nije nemoguće. Uglavnom su u pitanju garsonjere, stanovi u kući ili pak sobe.

Stanovi u kući

Jedan koji smo pronašli nalazi se na Čukarici. Za 175 evra mesečno može da se zakupi jednosoban stan od 35 kvadrata. U oglasu se navodi da je u pitanju namešten stan u kući u suterenu od ukupno dva sprata.

Osim ovog, pronašli smo još jedan stan u kući u Batajnici. Polunamešten je, jednoiposoban površine 40 kvadrata, i izdaje se za 150 evra mesečno. Kako se navodi u oglasu, stan se nalazi "u kući sa zajedničkim dvorištem samo sa još jednom kućom od ukupno dva stana". Blizu je centra naselja i odmah je useljiv.

Mali Stan, mala soba, garsonjera
foto: Shutterstock

Garsonjere na Karaburmi, Bežanijskoj kosi, Kaluđerici...

Za sumu manje od 200 evra, najveći je izbor garsonjera.

Tako je za 120 evra mesečno moguće iznajmiti namešten stančić od 20 kvadrata na Karaburmi. Uključen je i parking.

Garsonjera iste površine može se iznajmiti i na Banjici, ali po ceni od 180 evra mesečno. Ovaj stan je renoviran i namešten, međutim, u cenu ne ulaze troškovi električne energije.

Na Novom Beogradu, tačnije Bežanijskoj kosi, pronašli smo nameštenu garsonjeru od 24 kvadrata. Ona se izdaje za 140 evra. U cenu ipak ne ulazi režija koje prema oglasu mesečno iznose 30 evra.

Stanova za izdavanje ispod 200 evra ima i u naselju Kaluđerica. Tamo se po ceni od 170 evra izdaje garsonjera od 35 kvadrata. Budući stanar za taj novac dobija potpuno opremljen stančić, internet, TV, i TA peć za grejanje. Takođe je obavezan depozit u visini jedne kirije.

Soba za 140 evra

Osim stanova u kući i garsonjera, pronašli smo i jednu sobu.

Za 140 evra mesečno pronašli smo i sobu u Mirijevu. Oglas navodi da se izdaje soba površine 14 kvadrata sa upotrebom kuhinje i kupatila u okviru dvosobnog stana.

Kurir.rs/B92

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track