SRBIN PRODAJE KUĆU NA SPRAT 19 KM OD GRADA: 4 sobe, terase, ostava, GARAŽA, ali to nije sve! Vlasnik pomenuo i plaćanje
Foto: Shutterstock, Ilustracija

PLANULA PRODAJA NAKON KORONE

SRBIN PRODAJE KUĆU NA SPRAT 19 KM OD GRADA: 4 sobe, terase, ostava, GARAŽA, ali to nije sve! Vlasnik pomenuo i plaćanje

Nekretnine -

Na oglasima se pojavila kuća koja se prodaje nadomak Aleksinca i to za 30.000 evra.

Nakon perioda korone život u prirodi van gradske buke je postao trend. Tome u prilog ide i sve veća potražnja za kućama i vikendicama u seoskim naseljima širom Srbije u ruralnim sredinama. Na atraktivnim turističkim lokacijama ovaj tim nekretnina može da košta i čitavo bogatstvo, ali se na pojedim mestima na oglasima mogu naći i jeftinije kuće uz koje vlasik često prodaje i nameštaj, pa čak i garažu.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

U Fejsbuk grupi Prodaja i kupovina kuće i selima pojavio se oglas za prodaju nekretnine sa spratom i potkrovljem i putem stambenog kredita.

- Na prodaju kuća u selu Praskovče udaljeno 19 kilometara od Aleksinca. Kuća se nalazi na ograđenom placu od 14 ari. Spratnosti P+1+Pk. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezariojm, jednom sobom i garažom. Sprat se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, tri sobe, ostave, velike terase - navodi se u oglasu i dodaje:

- Potrkrovlje je u sivoj fazi. Stolarija na kući je PVC i drvena, podovi keramika. Kuća ima priključke za monofaznu struju, bunarsku vodu sa hidroforom i septičku jamu. Legalizovana, uredna dokumentacija. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Cena 30.000 evra.

Bonus video:

01:50

CENE VIKENDICA SKOČILE ZA 100 ODSTO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track