TROSOBNU KUĆU U ŠPANIJI MOŽETE DA KUPITE PO CENI GARSONJERE U BEOGRADU: Nalazi se na 15 minuta od plaže, ima 3 sobe, veliku terasu
Ilustracija, Foto: Ana Flašker / Alamy / Alamy / Profimedia

TROSOBNU KUĆU U ŠPANIJI MOŽETE DA KUPITE PO CENI GARSONJERE U BEOGRADU: Nalazi se na 15 minuta od plaže, ima 3 sobe, veliku terasu

Nekretnine -

Na jednom sajtu za izdavanje i prodaju nekretnina oglašena je i jedna španska kuća, koja je po ceni, sada već jednosobnog stana u Beogradu.

Kako se navodi u oglasu, kuća ima 98 metara kvadratnih, tri spavaće sobe, nalazi se u Kampasolu u Španiji i prodaje se za 72.000 evra i nalazi se na svega 15 minuta od plaže.

Nekretnina je u "mirnom delu na uvek popularnom golf terenu Residental Camposol".

"Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak i u zimskim mesecima", stoji između ostalog u ovom oglasu.

Španija
foto: Printscreen/Halo oglasi

Takođe, poseduje uređenu dvorišnu baštu i prostranu terasu.

"Na ulasku u imanje imamo veliki dnevni boravak sa puno prirodnog svetla i ugrađeni ormar na ulazu koјi јe odličan za dodatno skladištenje. Dnevni boravak ima klima uređaј i plafonski ventilator koјi јe odličan za korišćenje cele godine. Luk vodi do kuhinje, koјa ima dosta prostora za skladištenje i radne površine. Zadnja vrata vode iz kuhinje do zadnjeg dvorišta. Ovaј ima dekorativne pločice duž zida terase stvaraјući moderan izgled i veoma јe јeftin za održavanje; hidromasažna kada se nalazi ovde i deo јe prodaјe. Ima dovoljno prostora za sto, stolice itd., a stepenice od cigle vode do ogromne, novo nameštene sunčane sobe na krovu.

Sa krovne terase se pruža predivan pogled na koјu se nalaze ormarići za odlaganje stvari. Ova terasa takođe zahteva malo održavanja јer su svi zidovi popločani i odlično јe mesto za opuštanje i sunčanje. Postoјi opuštaјuća ljuljaška, sto i stolice i nekoliko ležaljki. Na kraјu dnevne sobe јe lučni prolaz u dve spavaće sobe. Obe spavaće sobe mogu imati bračni krevet i opremljene su ugradnim plakarima. Glavna spavaća soba ima ventilator na plafonu. Porodično kupatilo ima kadu.

Međunarodni aerodrom Mursija udaljen je manje od 30 minuta vožnje", navodi se u oglasu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track