BEKAM SAD RADI I ZA ALIEKSPRES: Postao zaštitno lice kineske kompanije a ima milione, nakon duge karijere ne prestaje da zarađuje
Foto: AP

superzvezda

BEKAM SAD RADI I ZA ALIEKSPRES: Postao zaštitno lice kineske kompanije a ima milione, nakon duge karijere ne prestaje da zarađuje

InfoBiz -

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam postao je globalni ambasador kompanije AliExpress, onlajn maloprodajne platforme u vlasništvu kineskog tehnološkog giganta Alibabe.

Kompanija nije otkrila koliko plaća bivšem kapitenu Engleske za ovu 'uslugu'.

AliExpress je sponzor predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu, a prema ugovoru sa Bekamom, fudbalska superzvezda biće lice AliExpress-ove promocije Score More, koja će se odvijati tokom utakmica.

Dejvid Bekam

Kineske kompanije na EURO 2024

AliExpress se tako pridružuje drugim velikim kineskim kompanijama koje sponzorišu ovo fudbalsko takmičenje, uključujući proizvođača električnih vozila BYD, Hisense i elektronskog giganta Vivo.

- AliExpress ulaže milione evra u popuste, ponude i angažovanje tokom igara - navodi se u saopštenju kompanije, dodajući da planirane promocije uključuju šansu za korisnike aplikacije AliExpress da osvoje karte za igre.

- Kompanija pomaže navijačima da se uključe u UEFA EURO 2024 ovog leta, nudeći im sjajne nagrade dok se akcija odvija na terenu - rekao je Bekam u svojoj jedinoj izjavi u saopštenju za javnost.

biznis.kurir.rs/Bonitet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja