MLADIĆ ZARADIO VIŠE OD 1.100 € ZA SAMO 24 SATA: Sa svega 15 godina pokrenuo svoj biznis, stvorio brend oko kog se otimaju
Foto: screenshot Instagram/fezarisclo

vrlo mlad

MLADIĆ ZARADIO VIŠE OD 1.100 € ZA SAMO 24 SATA: Sa svega 15 godina pokrenuo svoj biznis, stvorio brend oko kog se otimaju

Moj biznis -

Vilijam Adams, iz Vorstera, pokrenuo je sopstveni biznis specijalizovan za uličnu odeću na svoj 15. rođendan, 7. maja.

Adams je stvorio svoj brend samo, od nule, i kroz veliku želju da preuzme kontrolu nad svojim životom ali i da ima slobodu da juri svoje snove i ispunjava ambicije.

To je čak dovelo do toga da njegov otac, Tom, koji je takođe vlasnik jednog preduzeća, prizna da od svog sina uči više o poslu nego ikada ranije, prenosi sajt Vorčester njuz.

Vilijam Adams Fezaris
foto: Printskrin/Instagram/fezarisclo

- U vreme Božića postao je opsednut Džimšark-om - rekao je gospodin Adams.

- Hteo je tamo da stekne radno iskustvo, ali mu nisu dozvolili, pa je uradio neko istraživanje i jedno je dovelo do drugog.

Da bi mu pomogao u pokretanju svog posla, gospodin Adams je organizovao fotografisanje sa ljudima koji su pozirali u njegovoj novoj marki odeće i superautomobile koji se pojavljuju u pozadini.

- On je preduzetnik u nastajanju, sve je sam uradio - rekao je gospodin Adams.

Adamsova linija odeće zove se Fezaris, koju je stvorio kombinacijom imena, pošto je hteo da to bude reč koja ne postoji.

Vilijam Adams Fezaris
foto: Printskrin/Instagram/fezarisclo

Adams je rekao da njegov sin, koji je student na Akademiji Tudor Grejndž u Vusteru, želi da inspiriše druge da 'razmišljaju van okvira' budući da su ga inspirisali uticajni ljudi u biznisu.

Opsesija brendom odeće za teretanu vrednom milijardu funti inspirisala je tinejdžera iz Vorčestera da osnuje sopstveni biznis koji je ostvario prodaju od 1.000 funti (preko 1.160 evra) u roku od 24 sata.

(Kurir.rs/preveo: R.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track