BEKAMU I DALJE SVE IDE OD RUKE: Potpisao saradnju sa čuvenim nemačkim brendom - Već ove godine na lageru i njegovi proizvodi
Foto: Profimedia

dizajner

BEKAMU I DALJE SVE IDE OD RUKE: Potpisao saradnju sa čuvenim nemačkim brendom - Već ove godine na lageru i njegovi proizvodi

Moj biznis -

Poznati modni brend najavio je višegodišnju saradnju s Dejvidom Bekamom za svoju mušku kolekciju. Ova saradnja je prva takve vrste za 'Boss Menswear' i odražavaće stil i estetske vrednosti bivšeg engleskog fudbalera i nemačkog brenda.

U nadolazećim sezonama, partnerstvo Bekama i Bossa uključivaće njegovo učestvovanje u kreativnom procesu nastanka kapsule i velikih kolekcija, u ulozi dizajnera i tutora.

Dejvid Bekam
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predsednik Inter Majamija i suvlasnik Salford Sitija za sada će se fokusirati na svečanu i ležernu mušku odeću. Sa kolekcijom za sezonu proleće/leto 2025. Bekam će debitovati u spomenutoj ulozi, a već ove godine, u sklopu promocije kolekcije za sezonu jesen/zima, pojaviće se u globalnim kampanjama brenda.

- Dejvid Bekam je prava ikona, i u sportu i u modi - komentarisao je partnerstvo Daniel Grider, izvršni direktor Hugo Bossa, dodavši da svojim preduzetničkim duhom i strašću za modu savršeno predstavlja vrednosti brenda.

- Radujemo se što ćemo videti kako prve kolekcije zaživljavaju i što ćemo blisko sarađivati s njim tokom ovog višegodišnjeg partnerstva - zaključio je.

Dejvid Bekam
foto: REUTERS

Nakon što se oprostio od fudbalskih terena, bivši veznjak Mančester Junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija, Milana i PSŽ-a afirmisao se kao preduzetnik, pa danas obavlja dužnost predsednika fudbalskog kluba Inter Majami i suvlasnika kluba Salford Siti.

Sa decom i suprugom, modnom dizajnerkom i bivšom pop zvezdom Viktorijom Bekam, za Netfliks je snimio hvaljeni dokumentarac o vlastitom životu.

Dejvidu Bekamu ovo nije prvi modni pohod. Tokom godina sarađivao je s brojnim brendovima poput Adidasa, H&M-a i Emporio Armanija. Njegova supruga Viktorija u međuvremenu je sklopila partnerstvo sa španskim Mangom, za koji je dizajnirala kapsule kolekciju koja povezuje njen klasični, britanski stil s minimalističkim dizajnom poznatog španskog brenda brze mode.

biznis.kurir.rs/tportal/preneo: R.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja