JADRAN DOBIJA JOŠ JEDAN LUKSUZNI KOMPLEKS: U Porto Montenegru gradi se novo krilo u kom će kvadrat koštati čak 25.000 €!
Foto: Ana Paunković

novi projekat

JADRAN DOBIJA JOŠ JEDAN LUKSUZNI KOMPLEKS: U Porto Montenegru gradi se novo krilo u kom će kvadrat koštati čak 25.000 €!

InfoBiz -

Kompanija Adriatic Marinas Porto Montenegro iz Tivta započela je promotivnu kampanju i prodaju u pretplati stambenih nekretnina u novom i do sada najluksuznijem i najskupljem kvartu nautičko-turističkog resorta. Porto Montenegro – novom krilu nazvanom Synchro Yards, po cenama i do 25.000 evra po kvadratu stana.

Taj kvart gradiće se u zapadnom delu Porto Montenegra, na morskoj obali na potezu od mula tri prema Seljanovu. Pripremni radovi na tom delu već su u toku, a izvodi ih kompanija Briv Construction iz Kotora.

Porto Montenegro, Tivat
foto: Ana Paunković

Synchro Yards biće izgrađen na lokaciji bivšeg synchro lifta i hangara brodogradilišta, ponudiće nove mogućnosti koje će obogatiti život u Porto Montenegru.

Budući avangardni kvart predstavlja dve različite rezidencije: Aeris i IVO Residences, od kojih svaka nosi obeležje neuporedivog luksuza, koje je dizajnirao međunarodno priznati ‘Voods Bagot’.

Sinchro Yards će sadržati klub na plaži sa bazenima i lagunama, posvećenim prostorima za performanse i događaje, restoranima i vrhunskim buticima.

Porto Montenegro, Tivat
foto: Ana Paunković

U srcu Sinchro Yardsa nalaziće se restaurirana zgrada bivšeg brodogradilišta kao oda industrijskom nasleđu Porto Montenegra, saopštili su iz menadžmenta Porto Montenegra uz napomenu da je završetak izgradnje ovog kvarta planiran za 2026. godinu.

Kvart će obuhvatiti i zgradu nekadašnje stare pilane Arsenala koja je svojevremeno rekonstruisana u Zbirku pomorskog nasleđa Porto Montenegra, javile su podgoričke Vijesti.

Vijesti navode da se luksuzno naselje gradi prema Državnoj studiji lokacije (DSL) Arsenal iz 2019, i da je Specijalno državno tužilaštvo o ovom planu, koji omogućava i izgradnju zgrada u moru, prošle godine pokrenulo istragu.

kurir.rs/Poslovni dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track