"U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA!" Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoranu se NE POJAVLJUJTE
Foto: Kurir TV, Shutterstock

KURIR TV

"U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA!" Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoranu se NE POJAVLJUJTE

InfoBiz -

Voditelj Ivan Gajić uključio se direktno iz Budve kako bi javnosti otkrio informacije o cenama u Crnoj Gori tokom turističke sezone.

Gajić je istakao da je sezona zvanično počela pre 2 ili 3 dana i da su cene ležaljki na plažama znatno porasle sa dolaskom turista.

- Ranije, dok nije bila baš sezona u jeku, mogli ste da nađete komplet ležaljke za 10 evra, znači dve ležaljke plus suncobran. Sad, kad ima puno turista, imate prva dva reda koja koštaju na običnim plažama 25 ili 30 evra. Treći i svi ostali redovi, koštaju 20 ili 25. Ako hoćete da budete vidjeni, fensi, urbani, e onda imate druge dve, tri plaže. Tamo su ležaljke 100, 150 i 200 evra. Pa ko voli, neki izvoli. Verovali ili ne, te plaže čini mi se da se najbrže napune - rekao je Gajić.

02:10

U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoran se NE POJAVLJUJTE

- Što se tiče hrane, pica je 3 evra, hamburger 5 do 7 evra, mini obroci su 7 do 9. Malo čas sam bio do pijace, breskve su po 3 evra. Prodavnice manje više imaju iste cene, pričamo da kažem za obično građanstvo i manje više su kao u Beogradu - otkrio je Gajić.

Budva, Crna Gora, plaža, letovanje, more
foto: Petar Aleksić

- Ako želimo da izađemo u neki malo lepši restoran, da čujemo more, dvočlana porodica ,par ili drug i drugarica, minimumu u džepu moraju da imaju 50 evra. Takođe da ne preteruju sa pićem, dva pića i to je to, po mogućnosti vode ili tako nešto - rekao je Gajić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja