MK GROUP DOSTAVIO NAJBOLJU PONUDU: Kostić kupio luksuzni hotel u Portorožu!

Ulaganje u turizam

MK GROUP DOSTAVIO NAJBOLJU PONUDU: Kostić kupio luksuzni hotel u Portorožu!

InfoBiz -
Pored poljoprivrede, koja je osnovna delatnost MK Group, ovim potezom kompanija nastavlja u skladu sa svojoj strategijom ulaganja i u turizam

BEOGRAD - Hotel Kempinski Palace Portorož, jedan od najluksuznijih hotela u regiji, uskoro bi mogao dobiti novog vlasnik jer je najbolju ponudu za kupovinu ovog hotela dostavila je kompanija MK Group, Miograda Kostića, sazjane Kurir.

Pored poljoprivrede, koja je osnovna delatnost MK Group, ovim potezom kompanija nastavlja u skladu sa svojoj strategijom ulaganja i u turizam.

Time potvđuje mnogobrojna priznanja kao lidera u Srbiji, ali u regionu.

Podsećamo da komapnija u ovom trenutku zapošljava 4500 ljudi i kontinuirano radi na vertikalnoj integraciji u okviru sistema.

Konacan ishod o kupovini, znaće se u narednim danima.

U sastavu MK Group nalazi se najveći hotelski kompleks na Kopaoniku, MK Mountain Resort, u okviru koga se nalaze elitni Hotel Grand 4*, hotel Angella 4* i Aprtmanski kompleks Konaci “Sunčani Vrhovi” 3*. Svi objekti su smešteni u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik.

Pored planinskog turizma, u poslovnom portfoliju kompanije je i MK Lake Resort, smešten na obronke Fruške Gore, koja je okrenuta sportskom i ribolovnom turizmu kao i Beogradski 88 Rooms Hotel proglašen za najpopularniji hotel u Srbiji prema Trip Advisor-u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja