Sva izdanja pod istim krovom
Foto: Kurir štampano

18 štampanih i 14 digitalnih izdanja

Sva izdanja pod istim krovom

InfoBiz -
U decembru smo obavestili javnost da je stvorena najveća medijska kuća na zapadnom Balkanu

Portfolio kompanije "Adria Media Srbija" čini 18 štampanih i 14 digitalnih izdanja, po čemu je lider u sva tri segmenta (dnevne novine, magazini i veb-portali).

Da podsetimo, pored najuticajnijih dnevnih novina na Balkanu - Kurira, u našem portfoliju nalaze se i neki od najvećih svetskih brendova, magazini National Geographic, Elle, Cosmopolitan, Men's Health, Story, Lisa, Sensa, Burda, Moj stan, Moja lepa bašta i mnogi drugi.

Jedinstven sistem rada pod istim krovom ključ je razvoja naše kompanije. Povezujući sve poslovne funkcije, obezbeđujemo viši stepen kvaliteta naših onlajn i štampanih izdanja, kao i bolji odnos prema svim klijentima. Snažan poslovni model okrenut je daljem razvoju svih 14 digitalnih izdanja, kao i posebnom segmentu razvoja u oblasti digitalnih usluga i specijalizovanih portala.

U potpunosti svesni potencijala koji je na ovaj način postignut, u prilici smo da damo još snažniji doprinos našem društvu, unapredimo kvalitet informisanja, dostupnost informacija i publikovanje sadržaja od opšteg društvenog interesa. Kompanija "Adria Media Srbija"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja