OVO JE OSNOVNI CILJ KONFERENCIJE "TRANZIT KA ODRŽIVOSTI - BUDUĆNOST TRANSPORTA U SRBIJI" Veljović o smanjenju ekoloških otisaka

Kurir Televizija

Kompanija Wireless Media Group i ove godine organizuje konferenciju „Tranzit ka održivosti - budućnost transporta u Srbiji”, u okviru serijala "Re-set Summit". Novinarka Nevena Milošević nalazi se u Privrednoj komori Srbije, gde se i održava sama konferencija.

A šta je osnovni cilj ovog događaja i kako će on doprineti razvoju održivih transportnih strategija u Srbiji odgonetnula je Ruža Veljović, direktorka korporativnih poslova i korporativnih komunikacija WMG-a.

This browser does not support the video element.

Kompanija Wireless Media Group i ove godine organizuje konferenciju „Tranzit ka održivosti - budućnost transporta u Srbiji”  Kurir televizija

- Ovo jeste važna tema jer, pre svega, u strategiji naše kompanije je održivo poslovanje i smatramo kao lider u oblastima digitalnih transformacija i medija, treba da okupljamo stručnjake, predstavnike javnih i privatnih institucija i organizacija kako bismo pokretali važne teme koje se tiču održivosti. Upravo danas, jedna ovakva konferencija, koja je posvećena održivom transportu, a pod tim mislimo da čitav transportni sistem, dakle železnički, drumski saobraćaj i na sve one aspekte koji utiču i na ljude. Kroz četiri panela danas pokušaćemo da pružimo priliku stručnjacima, ljudima iz kompanija, da razgovaraju na temu kako doprineti održivijem transportu - započela je Veljović, pa nastavila:

- Kako smanjiti ekološki otisak, kako unaprediti infrastrukturu, jer smatramo da je to važno. Ako želi da svet bude održivi da tim budućim generacijama ostavimo taj svet održivim, onda je važno da pokrećemo ovakve teme i da okupljamo predstavnike iz javnih organizacija i privatnih i da čujemo njihova mišljenja ne bismo li našli pravce daljih razvoja strategija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

EUPRAVO ZATO WMG  Kurir TV