JEDEŠ SPLAČINE, A POSLE KOPAŠ PO KONTEJNERU: Anja razbesnela ljude na društvenim mrežama, pohvalila se kako neće da kuva, a ovakav ručak plaća 11 €

Shuterstocktock

Popularna TikTokerka na svom profilu često objavljuje razne pogodnosti koje nudi život u Nemačkoj. Ovog puta je izabrala da pokaže kako možete da se najedete za svega 11 evra u jednom restoranu.

Istakla je da je to svega 44 evra mesečno, ukoliko odlučite da zaobiđete svoju kuhinju i svake subote date sebi oduška u jednom od ovakvih restorana koji nudi bogatu trpezu za nešto više od 1.200 dinara.

- Za 11 evra u Nemačkoj subotom neću da kuvam. Kineski restoran za te pare nudi sve ovo što vidite. Što bih ja kuvala? Ima i pohovanih banana, riže, svakakvog mesa sa povrćem, tu su i suši, salate i razni dezerti - poručila je Anja.

Mnogi korisnici ove društvene mreže nisu bili saglasni sa njom, budući da su imali opaske koje nisu išle u prilog Anjinom sadržaju koji je podelila sa pratiocima:

,,Tu ne bih ni džabe jeo'', ,,Nećeš da kuvaš za 11 evra, a posle kopaš po kontejneru'', ,,Za četiri člana porodice to je 44 evra, i nije baš malo'', ,,Jedeš splačine'', bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

BiznisKurir/TikTok