Foto: Promo

ALTA BANKA NASTAVLJA DA PODRŽAVA SPORT KROZ SPONZORSTVO KK CRVENA ZVEZDA

Biznis
> 15:31h

Beograd, XX avgust 2024 - ALTA Banka, sa ponosom se pridružila listi sponzora košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Ova saradnja dodatni je pokazatelj kontinuirane posvećenosti ALTA Banka društveno odgovornim aktivnostima među kojima je i pružanje podrške sportu i promocija zdravog načina života, u zajednicama u kojima posluje.

foto: Promo

„U ALTA Banci prepoznali smo značaj sporta kao jednog od ključnih faktora za razvoj mladih u Srbiji i izgradnju jačih i zdravijih lokalnih zajednica. Upravo iz tog razloga, čast nam je što imamo priliku da podržimo rad KK Crvena Zvezda i omogućimo bolje uslove za košarkaše kojima je sport život“, izjavio je dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke.

foto: Promo

Saradnja sa KK Crvena Zvezda predstavlja još jedan važan korak ALTA Banke ka jačanju društvene odgovornosti kompanije. „Bilo da je reč o sportu, kulturi ili obrazovanju, programi društvene odgovornosti ključni su deo poslovanja ALTA Banke i podrazumevaju dugoročnu i iskrenu posvećenost zajednicama u kojima poslujemo“, poručili su iz ALTA banke.

FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Osnovan pre skoro 80 godina, KK Crvena Zvezda jedan je od najprestižnijih košarkaških klubova u našem regionu, sa više od 20 titula šampiona države i brojnim legendarnim članovima koji su osvajali medalje na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenjima. Saradnja sa posvećenim sponzorima, kao što je ALTA Banka, omogućiće klubu dodatna sredstva za saradnju sa mladim talentima i poboljšanje uslova za njihov dalji razvoj kao i pružiti vetar u leđa za nove pobede.

Vaša ALTA banka.

STABILNA, SIGURNA I JAKA