HTELI DA POJEDU NEŠTO S NOGU NA ZLATIBORU, SAČEKALA IH SUMANUTA CIFRA NA RAČUNU! Evo koliko su morali da plate čuveni specijalitet
Foto: Shutterstock, Printscreen

HTELI DA POJEDU NEŠTO S NOGU NA ZLATIBORU, SAČEKALA IH SUMANUTA CIFRA NA RAČUNU! Evo koliko su morali da plate čuveni specijalitet

Novčanik -

Tročlana porodica je doživela neprijatno iznenađenje na Zlatiboru nakon što je odlučila da naruči gotova jela iz lokalnog keteringa, posle čega ih je sačekao račun sa šokantnim iznosom.

Iako su očekivali pristupačnu cenu, ukupan račun za obrok iznosio je 4.000 dinara. Ostali su iznenađeni kada su čuli koliko novca moraju da iskeširaju, s obzirom na to da je samo kilogram Karađorđeve šnicle, jednog od specijaliteta keteringa, koštao 2.900, gde su oni za pola kilograma dali više od 1.700 dinara.

Porodica je, pored Karađorđeve, naručila i bečku šniclu, pohovani pileći file, šopsku salatu, hleb i pomfit, a sve to ih je u zbiru izašlo 4.000 dinara.

račun
foto: Privatna arhiva

Prema njihovim rečima, iako su se nadali kvalitetnoj hrani, visoke cene su ih, ipak, ostavile zatečene.

- Mislili smo da će biti jeftinije, s obzirom na to da se ne sedi u lokalu, nego se kupi već spremno jelo i ode. Ne bismo mnogo više platili da smo bili u nekom restoranu, u odnosu na ovo 's nogu'. Ali da kilogram Karađorđeve košta 2.900 dinara krajnje je sumanuto - zaključili su oni.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja