Foto: Shutterstock

KUĆA OD 100 KVADRATA, KOMPLET RENOVIRANA - CENA PRAVA SITNICA! Komplet nameštena, nove stvari, ide i PLAC - MOŽE ČAK I ZAMENA

Nekretnine

Nije redak slučaj da na društvenim mrežama često vidimo kuće koje su oglašene na prodaju po vrlo niskim cenama, a da su uz to u odličnom stanju i potpuno renovirane.

Jedna takva oglašena je na društvenim mrežama. Naime, vlasnik je oglasio na prodaju kuću od 100 kvadrata, potpuno renoviranu po ceni od 33.000 evra. Kuća se nalazi na placu od 12 ari, dodao je i da je moguća zamena za kuću.

– Prodajem komplet renoviranu kuću u mirnom selu, blizu Bečeja i Srbobrana. Kuća ima 100 metara kvadratnih. Komplet nameštena sa novim stvarima, tako se i prodaje. Plac je 12.5 ari. Može i zamena za kuću.

Cena kuće je 33.000 evra - napisao je vlasnik.

Kupovina domaćinstava i imanja u Srbiji može biti izazovna, ali i isplativa investicija. Tržište nekretnina je uvek 'živo', a cene se razlikuju u zavisnosti od lokacije i stanja nekretnine. Potencijalni kupci treba da budu pažljivi prilikom pregovaranja o ceni i proveriti sve pravne dokumente pre donošenja konačne odluke.

Naročito, što se često u poslednje vreme, imanja, jeftine kuće i domaćinstva nude putem društvenih mreža. Brojni su i spremni da da svoje imanje menjaju za nešto drugo, tako da cenu možete dodatno da spustite.

biznis.kurir.rs/Blic