Foto: Profimedia

BRUKA

SRPKINJA SA DETETOM DOŽIVELA NEVIĐENU NEPRIJATNOST NA PLAŽI U GRČKOJ: Konobari šokirali turiste svojim sramotnim ponašanjem

InfoBiz
> 12:07h

Srpkinja po imenu Milana koja trenutno letuje u Grčkoj, tačnije u Olimpik Biču, neprijatnu scenu koju je doživela dok je pored nje bio šestogodišnji sin podelila je na društvenim mrežama.

Kako je istakla u jednoj Fejsbuk grupi za turiste, ona je želela da odmori pored mora, u blizini jednog bara, ali su joj ubrzo prišli radnici bara koji su zahtevali da se sklone svi turisti na "njihovog" dela plaže.

- Olimpik Bič: Izuzetno neprijatno iskustvo neposredno pored ležaljki ovog bara. Sela sam ujutru sa šestogodišnjim detetom na dva metra od mora, a na više od 2-3 metra udesno od poslednje prazne i skupljene ležaljke ovog bara. Prvo prilazi mladić i tera nas, objašnjavam mu da nismo na "njihovom" delu plaže. On odlazi, dolazi devojka koja nas uporno tera. Odgovorili smo joj isto - napisala je ona.

foto: Shutterstock

Tu mukama nije kraj.

- Dolazi i dečko. Opkolili su nas, a on se neprijatno unosi u lice i smeje. Rekla sam da ću pozvati policiju, ona je na to rekla da su tamo njeni prijatelji. Pomerila sam se zbog deteta. Par minuta kasnije ponavlja se isto sa makedonskom porodicom. Inače, par ležaljki dnevno ukupno iznese minimum 20 evra, jer bar dve kafe po ležaljci moraju biti popijene kako biste je zadržali, prethodna dva dana smo tako radili. Ležaljke su im, inače, 80 odsto prazne, jasno je i zbog čega - istakla je ona.

Brojni komentari nizali su se ispod objave, a mnogi su poručili da bezobrazluk koji sebi dozvoljavaju zaposleni i vlasnici barova tokom sezone je neverovatan.

"Da li oni znaju da žive od tih turista prema kojima se ovako ponašaju", "Van svake pameti", "Da li postoji neko ko može da reguliše ovakvo ponašanje", samo su neki od komentara.

BiznisKurir/Telegraf Biznis

Bonus video: