Foto: Promo

BRAČNI PAR SE OBRUKAO U RESTORANU NA ZLATIBORU: Vlasniku pao mrak na oči kad je video šta rade - ODMAH IH IZBACIO NAPOLJE!

Novčanik

Sezona odmora uveliko je u toku, a kada se turisti upute na popularne destinacije uvek tu ima tema za razgovor i prepričavanje. Društvene mreže su to dodatno i olakšale, pa je sada dovoljno ući na neku Fejsbuk grupu i otkriti šta se dešava na nekim drugim mestima.

Jedna priča sa Zlatibora privukla je tako pažnju domaće javnosti. Anoniman muškarac oglasio se na Fejsbuk grupi Zlatibor smeštaj - oglasna tabla i objasnio da je prisustvovao neobičnoj sceni kada je u jedan restoran ušao bračni par srednjih godina.

- Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara "Šta želite za ručak?" odgovorili su "Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti". Konobar donosi dve čorbe, žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu. Vlasnik restorana im se obraća: "Gospodo, greh je prekidati ljude u sred jela, tako da čim pojedete, molim vas, napustite lokal i više nam nemojte dolaziti". Ja komentar nemam. Zlatibore, tugo moja, došla tebi socijala tvoja - napisao je u objavi u pomenutoj grupi.

foto: Printscreen/YouTube/JelaJelena Petrovic

U komentarima ispod objave započeta je i rasprava u kojoj su neki napadali vlasnika kafane, govoreći da su cene verovatno skupe, a hrana loša, čim je neko morao da pribegne ovom koraku, dok su drugi govorili da to nije "nikakvo opravdanje" i da nije u redu ulaziti u restoran i "vaditi svoju hranu".

- Cene su im vau...verovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta hrani stoku 'šta ona zna' - jedan je od komentara, na šta je autor objave odgovorio:

- Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a 'leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte - odgovorio je autor.

- A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti - naveo je drugi korisnik.

- Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju "hoćete li da jedete", a ako nećete onda ste u problemu, to nigde nema, nego na Zlatiboru...i da ne nabrajam još - navela je jedna žena.

BiznisKurir/Telegraf Biznis