Foto: Printscreen/TikTok

jeftino

KAFA EVRO, SLADOLED 2€, PICA SAMO 1,2 €, A OVO JE BESPLATNO: Svi misle da je ovde sve preskupo, ali može da se uživa za SAMO 10 €

Novčanik

Jedna od najposećenijih turističkih destinacija je italijanska prestonica, odnosno Rim. Kako važi za jednu od skupljih lokacija, teško je poverovati da može nešto da se pojede i popije za svega deset evra. Međutim, ipak postoje stvari koje mogu da se pronađu za taj novac, kao što je pica od 100 grama za svega 1,2 evra.

Na TikToku se često nalaze videi u kojima influenseri predstavljaju povoljne lokacije za ručak ili piće, koje mogu da posluže njihovim pratiocima da ne potroše ceo budžet na jednom putovanju.

''Šta možete kupiti u Rimu za 10 evra?'', glasi naslov videa na koji smo naišli.

U njemu se navodi da pica od 100 grama može da se pojede za svega 1,2 evra, Aperol možete popiti za pet evra, a suveniri mogu da se pazare za evro.

Suppli iznosi dva evra, kugla sladoleda, takođe, dva, sendvič sedam evra, kafa jedan evro, dok je ulaz u Koloseum potpuno besplatan, sa čim ljudi u komentarima nisu bili saglasni, jer ističu da su za posetu Koloseumu morali da izdvoje čak 90 evra.

kurir.rs/TikTok