Foto: Shutterstock, Ilustracija

pristupačno

TROSOBAN STAN PO CENI GARSONJERE: Ljudima se ne može ugoditi: ''Bilo bi dobro samo da ovo nije podrum'', a evo šta im još smeta!

Nekretnine

Koliko je ljudima najteže ugoditi, pokazuje nam njihova reakcija kadaim je ponudjen na TikToku stan od 75 kvadrata po ceni garsonjere, odnosno 88.000 evra. Iako su, u poslednje vreme, cene nekretnina skočile u nebesa, ljudima je teško ugoditi, pa pronalaze zamerke i za one koje su malo pristupačnije.

Naime, u ponudi je trosoban stan po ceni garsonjere u Beogradu na Konjarniku, u neposrednoj blizini škola, vrtića i marketa.

- Stan se nalazi u prizemlju u zgradi sa četiri stana i ima 75 metara kvadratnih. Prekoputa je i park, a blizu su auto-put i brojne autobuske stanice. Cena za ovakav stan je 88.000 evra - priča Predrag.

Stan ima dugačak hodnik, a sa strane se nalaze prostorije, koje mogu da se opreme po želji. Kupatilo je standardno uređeno, a svih 75 kvadrata je u podnim pločicama.

Nakon prikazane ponude, usledile su reakcije ljudi na ovu objavu: ,,Ovo je sve, samo ne trosoban stan'', ,,Cena bi bila dobra da ovo nije podrum'', ,,Stan je ukopan, a nema ni parketa'', ,,Daleko je to od Beograda'', ,,Nije za život, ali je dobar za poslovni prostor'', bili su samo neki od oštrih komentara.

kurir.rs