Foto: TikTok/obeds_bg

DA LI JE OVO NAJMANJI STAN U BEOGRADU? Lepo skockan i ful opremljen, a ima čak i terasu! SVE STALO U 18 KVADRATA (VIDEO)

Nekretnine

Kada je stan mali, važno je da se iskoristi svaki milimetar. Možda vam ne deluju kao da su komforni, ali ako se uklopi lepo, ima prostora za sve.

To i danas nije teško jer su ovakvi stanovi sve popularniji, a i dostupan je nameštaj upravo za ovakve slučajeve. Postoje i ljudi koji se bave upravo uređivanjem malih prostora.

Tako se sada pojavio snimak jednog uređenog malog stana koji ima svega 18 kvadrata.

"Da li biste živeli u stanu od 18 kvadrata? Danas vam pokazujemo kako smo pomoću sklopivog nameštaja opremili stan od samo 18 kvadrata, tako da u njemu može komforno živeti jedna osoba. Na zahtev klijenta izradili smo sto za ručavanje koji se izvlači. Tu su fioke za odlaganje pribora, kao i polica za malu rernu i ploča za spremanje hrane. Napravili smo i ormare, koji se nalaze iznad zidnog kreveta, u kome ima dovoljno prostora za stvari.

Sklopivi zidni krevet se jednostavno otvori kada dođe veče, sa već postavljenom posteljinom. Kada se probudite, namestite posteljinu, a zatim lakim potezom zatvorite krevet, vratite jastuke i dobijete udobnu sofu na kojoj možete provesti ostatak dana.

Ono što ovaj stan čini još zanimljivijim, jeste terasa koju ima, a za koju mi još nismo radili nikakvo rešenje ali smo zato proveli deo dana na njoj i uživali", navodi se u ovom videu koji je objavljen na TikToku.

U komentarima su korisnici naveli da od terase može da se napravi još jedna soba. Svi su se pitali i da li ima kupatilo, a ima. Ono se nalazi iza vrata koja su otvorena, a koja vode ka terasi, pojašnjeno je u komentarima.

"Stan 18 m2 terasa 30 m2, logike bez", "Moja soba je samo 16 kvadrata", "Meni je tolika ostava", neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)