MARKO ČADEŽ SA KOLEGAMA IZ REGIONA UTVRĐUJE VEZE KA USPEHU: Snaga saradnje na Adria Summit 2024
Foto: Privredna komora Srbije

MARKO ČADEŽ SA KOLEGAMA IZ REGIONA UTVRĐUJE VEZE KA USPEHU: Snaga saradnje na Adria Summit 2024

Biznis -

U periodu od 8. do 12. maja, prestižni Kempinski Adriatic hotel u Umagu, Hrvatska, i Kempinski Palace u Portorožu, Slovenija, biće domaćini jednog od najvažnijih događaja u oblasti digitalne trgovine i poslovanja - Adria Summit. Ova konferencija okuplja lidere, mislioce i preduzetnike iz oblasti e-trgovine širom Adria regije i Evrope, pružajući im priliku da se povežu, razmene ideje i zajedno rade na podsticanju inovacija i rasta poslovanja u digitalnom svetu.

Privredna komora Srbije
foto: Privredna komora Srbije

Adria Summit je mesto gde se ljudi povezuju, dele ideje i sarađuju kako bi unapredili inovacije i poslovni rast u digitalnom okruženju. Kroz raznolik spektar predavanja, diskusija, radionica i networking aktivnosti, učesnici imaju priliku da dublje istraže teme kao što su trendovi u e-trgovini, tehnologija, veštačka inteligencija i kako izgraditi uspešne online poslove. Ovo je prilika da se uči od stručnjaka, vode smisleni razgovori i formiraju vredna partnerstva koja mogu oblikovati budućnost e-trgovine u regionu i šire.

Privredna komora Srbije
foto: Privredna komora Srbije

Prisustvo Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, dodatno će obogatiti konferenciju. Čadež, kao istaknuti lider u poslovnoj zajednici Srbije, doprineće diskusijama i razmeni ideja sa kolegama iz regiona, pružajući uvid I perspektivu na teme koje su ključne za dalji razvoj e-trgovine u regionu. Uz to, on će zajedno sa svojim kolegama iz regiona aktivno raditi na izgradnji kapaciteta za bolju saradnju na Adria tržištu, stvarajući temelje za održivu i prosperitetnu ekonomsku interakciju.

Privredna komora Srbije
foto: Privredna komora Srbije

Adria Summit predstavlja nezaobilazan događaj za sve koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i najboljom praksom u oblasti digitalne trgovine, kao i za one koji žele da izgrade održive poslovne odnose i stvore nove mogućnosti za rast i razvoj.

Za više informacija i registraciju, posetite adriasummit.com

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track