DA LI JE MOGUĆE DA JE VREDNOST ZLATA OVOLIKO SKOČILA: Na sve to, sada je poluga od 100 grama NIKAD JEFTINIJA!
Foto: Shutterstock

DA LI JE MOGUĆE DA JE VREDNOST ZLATA OVOLIKO SKOČILA: Na sve to, sada je poluga od 100 grama NIKAD JEFTINIJA!

Biznis -

Zlato se od pantiveka koristi kao jedan od najboljih načina zaštite novca od obezvređivanja.

Zlato je u noći izmedju nedelje i ponedeljka dostiglo novi istorijski maksimum. Tražnja za zlatom u Americi i u zemljama južne hemisfere našla se na nezabelezeno visokom nivou sto je dovelo vrednost zlata na novi istorijski maksimum. Stanovnici tog dela sveta panično kupuju zlato ne pitajuci za cenu. Ta cinjenica ukazuje, da se svet nalazi pred novim velikim globalnim izazovima.

Inflacija je tokom proteklih nekoliko godina značajno umanjila vrednost novca. Svako ko je čuvao ušteđevinu realno je na gubitku, jer za istu sumu danas se može kupiti znatno manje nego pre dve ili tri godine. Opšte je poznato da vrednost zlata kroz vreme ima progresivno kretanje. U zadnjih pet godina vrednost zlata bezmalo se uvećala neverovatnih 70%!

Vrednost ovog plemenitog metala porasla u poslednjih deset godina oko 105 %, što je na godišnjem nivou oko 10 procenata. Ukoliko odlučite da uložite u zlato, rizika nema, jer će njegova vrednost i dalje nastaviti da raste. Zlato ne pravi aktivan profit, već je čuvar kapitala, i za razliku od štednje novca u bankama zlato ostvaruje značajno veći prinos kroz rast svoje vrednosti.

Većina ekonomski jakih zemalja deo svojih monetarnim rezervi čuva u zlatu. Jedna od zemalja koja je u zadnje vreme značajno uvećala svoje zlatne rezerve jeste naša zemlja. Na taj način nacionalna monetarna aktiva je zaštićena na najbolji mogući način.

Zlatara Gold
foto: Promo

Zlatara Gold uvoznik investicionog zlata iz najprestižnijih svetskih kovnica Argor Heraeus, Heraeus i Valcambi suisse omogućila je da postanete vlasnik zlatne poluge od 100 grama po super atraktivnoj ceni.

Zlatna poluga od 100 grama jeste jedan od najatraktivnijih investicionih proizvoda. Proizvod izgleda reprezentativno i elegantno. Svaka poluga ima jedinstvenu identifikacionu oznaku, koja predstavlja kombinaciju slovnih i numeričkih oznaka, ili samo numeričkih. Svaka identifikaciona oznaka jedinstvena je u celom svetu. Svaka poluga nalazi se u hermetički zatvorenom pakovanju u okviru kog se nalazi i međunarodni sertifikat koji je globalno priznat i prepoznat.

Sve informacije o kupovini navedenog proizvoda možete dobiti OVDE

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja