KAKO POMOĆI ZAPOSLENIMA DA BUDU NAJBOLJI U ONOME ŠTO RADE? Inovativna rešenja uz najmoderniju tehnologiju
Foto: WMG

KAKO POMOĆI ZAPOSLENIMA DA BUDU NAJBOLJI U ONOME ŠTO RADE? Inovativna rešenja uz najmoderniju tehnologiju

Biznis -

Evo šta kažu eksperti na webinaru - "HR Tech for non-tech HR"!

Kako pomoći zaposlenima da budu najbolji što mogu? Stručnjaci bi vam rekli da bi trebalo da im pružite sve što im je potrebno u radnom okruženju, da pažljivo slušate njihove povratne informacije, maksimalno iskoristite njihove prednosti i stalno ih angažujete održavanjem izuzetnog iskustva zaposlenih.

Kako razumeti ključne pokretače angažovanja, poboljšati iskustvo zaposlenih, ali i identifikovati i popuniti "praznine" u tom iskustvu?

I dodatno, kako da HR iskoristi sve što pruža moderna tehnologija kako bi smanjio vreme utrošeno na administraciju? I koje to sve veštine iziskuje, u svetu koji se brzo razvija, menja i prilagođava?

Ovo su samo neke od zanimljivih tema na koje su na webinaru "HR Tech for non-tech HR", powered by WMG, govorile dve ekspertkinje.

Jelena Vuković, direktorka razvoja ljudi i organizacije Wireless Media Group, učestvovala je u ključnim projektima u raznim industrijama i već godinama gradi i unapređuje HR procese uz korišćenje najnovijih trendova i najboljih praksi te oblasti. Anja Godec, Solution Sales & HR advisor, SAP SuccessFactors, SAP d.o.o. radila je i kao konsultant za implementaciju HR rešenja u kompanijama raznih veličina. Trenutno je zaposlena kao konsultant za prodaju SAP SuccessFactors, poslovnog rešenja za HR procese koje se ubraja među vodeće na globalnom nivou.

Webinar je održan 26. oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track