SLAVILA ROĐENDAN U RESTORANU, DONELA TORTU PA OSTALA U ŠOKU: Na jelo i piće potrošili oko 200 €, a onda joj ovo dodatno naplatili
Foto: Shutterstock

SLAVILA ROĐENDAN U RESTORANU, DONELA TORTU PA OSTALA U ŠOKU: Na jelo i piće potrošili oko 200 €, a onda joj ovo dodatno naplatili

Novčanik -

Žena je odlučila da proslavi 57. rođendan u jednom restoranu u Beču, međutim, doživela je nesvakidašnji šok kada je reč o rođendanskoj torti.

Njih sedmoro su jeli i pili u restoranu za oko 200 evra. Veče je trebalo da ulepša torta koju je napravili ali se desilo nešto neočekivano.

Naime, žena je u restoran donela svoju tortu, ali su je obavestili da će joj dodatno naplatiti sečenje, tačnije 2,5 evra po parčetu torte.

"Jasno je meni da se tu isprljaju tanjirići i viljuške i da su konobari zauzeti. Ipak, ova cena je preterana. Da hoće meni da daju evro za svaki tanjir koji ručno operem, počela bih odmah da radim kod njih", rekla je slavljenica za Heute.

Bečki ugostitelj razume dodatnu naknadu za sečenje i posluživanje deserta.

"Čišćenje tanjira i pribora za jelo je naravno uključeno u ovu naplatu. Zato je iznos od 2,50 evra i više nego pošten. Neke kolege naplaćuju i više", kazao je on.

Slavljenica ističe da je u poslednji čas promenila planove i odlučila da tortu vrati kući i tamo je posluži svojim prijateljima.

"Na kraju je to bila dobra odluka", ispričala je slavljenica.

Na kraju je tortu prijateljima poslužila u svoja četiri zida.

(Kurir.rs/Heute)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja