MARKOVIĆIMA USRED CIRIHA STIGLA KAZNA IZ DOMOVINE: Moraju da iskeširaju 50 franaka, koliko bi ih tek odrali u Švajcarskoj
Foto: Rina

platićemo odmah

MARKOVIĆIMA USRED CIRIHA STIGLA KAZNA IZ DOMOVINE: Moraju da iskeširaju 50 franaka, koliko bi ih tek odrali u Švajcarskoj

Novčanik -

Mnogo toga može da se izbegne, ali plaćanje kazne za parking u Čačku izgleda da se ipak mora platiti, bez obzira na kojoj strani sveta živeli. To najbolje pokazuje primer porodice Marković poreklom iz ovog srpskog grada, ali sa prebivalištem u Švajcarskoj. Njima je na kućnu adresu u Cirihu stigla kazna Parking servisa iz srpskog grada.

- Stiglo nam je da platimo kaznu za parking 50,61 švajcarskih franaka. Moja žena se nepropisno parkirala, tako da je to potpuno fer - kaže Slaviša Marković.

On dodaje da će kaznu uredno platiti, ali onaj ko to ne bi učinio došao bi u problem sa tamošnjim vlastima, jer bi im Švajcarci ukoliko ne izmire ovu obavezu naplatili još 250 franaka.

- Platićemo je bez ikakvih problema i ovo je dokaz da je Srbija postala pravna zemlja, a sistem unapređen, tako da nema skrivanja, jer se u kazni navodi tačna registracija, adresa i broj šasije. Apsolutno je fer i odmah plaćam kaznu - kaže Slaviša.

kurir.rs/Rina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track