BESPLATNE LEŽALJKE? IMA I TOGA Turisti u popularnom letovalištu tvrde: Jedno pitanje nikako ne postavljajte jer ih onda NAPLAĆUJU
Foto: Shutterstock

BESPLATNE LEŽALJKE? IMA I TOGA Turisti u popularnom letovalištu tvrde: Jedno pitanje nikako ne postavljajte jer ih onda NAPLAĆUJU

Novčanik -

O cenama ležaljki na plažama dosta se govori i ove godine, a one idu čak i do tolikog iznosa da su "skuplje i od smeštaja".

Ima i onih koji plaže okupiraju još tokom noći, kao što je i bio slučaj u Pefkohoriju, o kom smo ranije pisali. Ipak ne morate da jurite da zauzmete najbolje mesto tokom noći ili da brinete o cenama, jer su na jednom mestu ležaljke besplatne.

"Verovali ili ne, pronašli smo plažni bar u Pefkohoriju gde se ležaljke ne plaćaju, niti postoji minimalna konzumacija. Dobijaju se uz poručeno piće ili kafu, kao u stara dobra vremena. I što je najbolje, bar je skroz ok, ima i malo prirodnog hlada, tu je i restoran, postoji i parking. A more ispred je čisto i prozirno", navodi se u videu koji je objavljen na Tik Tok profilu "nikana.gr".

"Samo nemojte pitati za cenu ležaljki jer će vam naplatiti onda, sedite na ležaljke i samo naručite piće, kafa je oko 5 evra", jedan je od komentara ispod ovog videa.

"Sve je uvek zauzeto zbog gostiju hotela"," Ležaljke se ne plaćaju, ali oni probaju da ih naplate 10 evra pa gde prođe, isto tako kafu koju sam poručila (5 evra) pokušali su da naplate 6 evra", komentarisali su drugi.

Jedna turistkinja navodi i da je prošle godine u ovom restoranu platila 15 evra dve ležaljke.

"Prošle godine smo mi plaćali ovde 15 evra dve ležaljke, plus obavezno piće. Tako da smo je zaobilazili u širokom krugu. Očigledno da, kako im dune,su cene", objasnila je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja