KREĆE ISPLATA PO 12.000 DINARA: Pogledajte da li ste dobili novac, samo 1 član domaćinstva ima pravo na to, OVO JE KONAČNA LISTA
Foto: MONDO/Uroš Arsić

subvencije

KREĆE ISPLATA PO 12.000 DINARA: Pogledajte da li ste dobili novac, samo 1 član domaćinstva ima pravo na to, OVO JE KONAČNA LISTA

Novčanik -

Subvencija u iznosu od 12.000 dinara biće uplaćena građanima sa spiska u roku od najduže 30 dana, a konačna lista dobitnika, koja sadrži 1.467 imena dostupna je na ovom linku.

Time se zavšava četvrti krug subvencija za kupovinu bicikala, a pravo učešća imala sva fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada, uz napomenu da je samo jedan član domaćinstva moga dobiti subvenciju.

U Novom Sadu vole bicikle
U Novom Sadu vole biciklefoto: Shutterstock

Svi koji su ostvarili pravo na subvenciju svoju prijavu su poslali u prva četiri minuta konkursa, odnosno između 10 i 10.04 časova. Mnogi koji su prijavu poslali u isto vreme ostali su ispod liste usled ogromnog interesovanja za subvencije i u ovom konkursnom periodu.

Oni čija su imena na konačnoj rang listi "iznad crte" sada imaju 15 dana da kupe novi bicikl, te da fiskalni, gotovinski račun i garanciju donesu na uvid u Hajduk Veljkovu 11, u kancelarije Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Kurir.rs/021.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track