Na Fejsbuk oglasima je ponuđena još jedna primamljiva nekretnina sa okućnicom, koja se nalazi u okolini opštine Lajkovac, u selu Slovac.

Gazda je prodaje za 28.000 evra ili eventualnu zamenu za keš i neki automobil.

Kuća kao sama građevina nije prevelika, ali ima jako dobre pomoćne objekte i okružena je zelenilom, a pre svega voćkama o kojima se vodilo dosta računa.

Vlasnik ističe i pogled koji "oduzima dah", što se na postavljenim slikama može zaključiti kao tačno.

Kao mana se može navesti nepostojanje dotoka pijaće vode, ali je vlasnik istakao kako se taj problem može lako rešiti i da za isti postoji i dodatna solucija.

- Kuća u mestu Slovac kod Lajkovca: kuća je veličine oko 50 kvadrata plus terasa sa oko 40 kvadrata i šupa od 15 kvadrata, plac ima 11 ari u građevinskoj zoni, skroz u krug ograđen voćkama (kruške, jabuke, šljive, trešnja, dunja, mušmule…paulovnia, lavande…), struja, voda se skuplja iz kišnice u betonirani bazen (zapremine oko 9 kubika) i dalje preko pumpe i 4 filtera u kuću. Nama je to bilo dovljno pa nismo kopali bunar niti hteli da razvlačimo cevi sa okolnog potoka šta li je već, pogled na rudnik i okolne planine od milion evra… cena 28.000 evra, moguća i neka zamena za auto od par hiljada evra plus keš - stoji u opisu oglasa.

biznis.kurir.rs/Fejsbuk