PRODAJE SE KUĆA SA PRELEPIM DVORIŠTEM I POGLEDOM NA PLANINE ZA 36.000 €: Ima 116 kvadrata, trofaznu struju i odmah je useljiva!
Foto: Printscreen TikTok

PRODAJE SE KUĆA SA PRELEPIM DVORIŠTEM I POGLEDOM NA PLANINE ZA 36.000 €: Ima 116 kvadrata, trofaznu struju i odmah je useljiva!

Nekretnine -

Prodaje se kuća od 116 kvadrata u centru Rekovca u glavnoj ulici za svega 36.000 evra.

Mnogi sve češće pribegavaju kupovini nekretnina daleko od Beograda i urbanih sredina, a jedan od glavnih razloga je njihova cena.

Van okoline prestonice mogu da se nađu očuvane kuće, za nešto manje od 40.000 evra, što je mnogima izbor za koji se rado odlučuju. Tako se na jednoj TikTok stranici našao video u kom se nudi objekat koji je odmah useljiv, a cena mu je 36.000 evra.

- Kuća ima prelepo dvorište i fenomenalan pogled na planine. Nalazi se na placu od pet ari. Struju ima trofaznu, gradsku vodu i kanalizaciju, a gas je prošao na samoj ulici, tako da je moguće priključiti se po želji kupca. Kuća je zdrava i useljiva odmah bez hitnih ulaganja. Uknjižena, vlasnik je 1/1, a cena 36.000 evra - piše u opisu videa.

@nekretnine_milanovic Na prodaju kuća od 116m2 u centru Rekovca u glavnoj ulici ali dvorišno orjentisana sa prelepim dvorištem i fenomenalnim pogledom na planine. Nalazi se na placu od 5ari. Struju ima trofaznu, gradsku vodu i kanalizaciju a gas je prošao na samoj ulici tako da je moguće priključiti se po želji kupca. Kuća je zdrava i useljiva odmah bez hitnih ulaganja. Uknjižena, vlasnik 1/1 Cena 36000€ #viral #jagodina #foryoupage #fyp #nekretnine #nekretnine_milanovic #realestate #prodajanekretninajagodina #viralvideo #beograd #kuće #kućeprodaja ♬ Commercial Trendy Corporate - Veltonica Sound

BiznisKurir/TikTok

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track