Najnovije vesti

OGLAŠENA PRODAJA ZEMLJIŠTA U BLIZINI NEKADAŠNJEG GRAĐEVINSKOG GIGANTA U BEOGRADU: Procenjena vrednost čak 48 miliona €!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

POSLE RADA NOVI OGLAS

OGLAŠENA PRODAJA ZEMLJIŠTA U BLIZINI NEKADAŠNJEG GRAĐEVINSKOG GIGANTA U BEOGRADU: Procenjena vrednost čak 48 miliona €!

Nekretnine -

Nakon što je prodata nedovršena zgrada Rada, u blizini u Bloku 20, "Elektroprivreda Srbije ad Beograd" i "Elektrodistribucija Srbije doo Beograd" oglasile su prodaju građevinskog zemljišta na nekoliko katastarskih parcela oivičenih ulicama Vladimira Popovića i Milentija Popovića i Zemunskim putem.

Na prodaju je oglašeno i nekoliko objekata na tim parcelama i to putem prikupljanja pismenih ponuda za otuđenje nepokretnosti u zajedničkoj svojini.

Reč je o parcelama čije su površine 5.424, 5.016, 1.741 i 428 metara kvadratnih. Na prodaju su i objekti u izgradnji na predmentnim parcelama - energetsko-poslovni objekat A i B, objekat garaže C, objekat skloništa D i objekat E (koji čine kolsko-pešačka saobraćajnica, parking mesta, slobodne i zajedničke površine).

EDB, Elektrodistribucija
foto: BETA MILE GVOZDENOVIC

- Iz prodaje se izuzima elektroenergetski deo objekta A, trafostanica 110/10 KV, koja se nalazi u centralnom delu objekta i zauzima etažu podruma, prizemlja i mezanina, sa površinom od 2.601,43 metara kvadratnih, sa pripadajućim ventilacionim kanalima koji se prostiru do krova. Elektrodistribucija Srbije doo Beograd ostaje isključivi investitor na TS - ističe se u oglasu u kome se naglašava da se nepokretnosti prodaju u viđenom stanju, stoji na sajtu Elektrodistribucije.

Početna cena po kojoj se prodaje ova imovina je 48.536.127 evra.

NAJVIŠA PONUĐENA CENA

Kako je naglašeno, kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača biće najviša ponuđena cena koja mora biti jednaka sa početnom ili veća od nje.

Rok plaćanja je 15 dana od dana zaključenja ugovora o prodaji nepokretnosti.

Rok za podnošenje ponuda je 12. mart.

Ponude će se otvarati u poslovnim prostorijama Akcionarskog društva „Elektroprivreda Srbije“, u Beogradu, u Balkanskoj ulici broj 13.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track