SA NJIHOVIM UREĐAJIMA UJEDNO SE GREJETE I HLADITE, ALI I ŠTEDITE: Nova tehnologija aktivno doprinosi očuvanju naše planete
Foto: Promo

SA NJIHOVIM UREĐAJIMA UJEDNO SE GREJETE I HLADITE, ALI I ŠTEDITE: Nova tehnologija aktivno doprinosi očuvanju naše planete

InfoBiz -

HVAC sajam uređaja za klimatizaciju, ventilaciju i grejanje, koji je organizovala kompanija Beko Balkans, koji se održava u hotelu Radisson u Beogradu, privukao je veliki broj posetilaca iz Srbije i regiona. Na sajmu su predstavljeni najnoviji energetski efikasni kućni aparati Grundig i Beko, pružajući posetiocima priliku da istraže sve specifikacije proizvoda kroz angažovane prezentacije.

Posetioci sajma su upoznati sa velikim brojem najsavremenijih aparata u oblasti klimatizacije, ventilacije i grejanja. Pod motom "Beko state of mind", Predstavljen je izbor proizvoda koji uključuju jedinice za klimatizaciju tipa Split i Multi-Split, kasetne klima uređaje, samostojeće klima uređaje, prenosne klima uređaje, ventilatore, prečišćivače vazduha, ovlaživače, odvlaživače vazduha i inovativni Beko Black zimski asortiman, koji obuhvata PTC grejalice, uljane radijatore i konvektorske grejalice. Razvijeni sa fokusom ka poboljšanju ličnog blagostanja i smanjenju ekološkog uticaja, predstavljeni proizvodi odražavaju Bekovu posvećenost povezanosti individualnog zdravlja i zdravlja planete.

Beko
foto: Promo

Grundig proizvodi takođe su bili u centru pažnje događaja sa misijom brenda koja ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta, estetike i održivosti. Grundig linija proizvoda, uključujući toplotne pumpe, bojlere i jedinice za klimatizaciju tipa Split i Multi-Split, predstavljala primer mota "bolja budućnost počinje kod kuće".

- Nastavljamo da pružamo širok spektar komercijalnih rešenja u oblasti klimatizacije, ventilacije i grejanja. Posebno želimo da istaknemo toplotne pumpe kao ključnu kategoriju za budućnost. Verujemo da je ova tehnologija ključna za postizanje održivog i energetski efikasnog grejanja i hlađenja. Naša misija nije samo pružanje vrhunskih rešenja, već i aktivno doprinosi očuvanju naše planete. Stoga je naša vizija usmerena ka postizanju carbon 0 efekta, s ciljem smanjenja negativnog uticaja na životnu sredinu i stvaranja održivije budućnosti za sve nas - rekao je Alp Arbatlı, direktor kompanije Beko Balkans.

1 / 3 Foto: Promo

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track