LESKOVAC LEPI U SKUPŠTINU ITISON OD 1,2 MILIONA RSD: Gradska uprava namerava da kupi oko 400 kvadrata prostirke za hodnik i salu
Foto: Shutterstock

HOĆE DA SE PONOVE

LESKOVAC LEPI U SKUPŠTINU ITISON OD 1,2 MILIONA RSD: Gradska uprava namerava da kupi oko 400 kvadrata prostirke za hodnik i salu

InfoBiz -

Gradska uprava u Leskovcu raspisala je javnu nabavku za 395 metara kvadratnih itisona koji planiraju da postave u hodniku i sali gradske Skupštine i Svečanoj sali Grada Leskovca.

U tenderskoj dokumentaciji se navodi da traže firmu od koje će kupiti podni prostirač i koja će skinuti stari i ugraditi novi pod, a za sve to planiraju da izdvoje 1,2 miliona dinara.

- Tepison ITC Chambord ili "odgovarajući" od poliamida, ukupne visine sedam milimetra, a gazećeg sloja pet, ukupne minimalne težine po kvadratu 1.650 grama i težine gazećeg sloja po metru kvadratnom 630 grama - piše u tenderskoj dokumentaciji leskovačke Gradske uprave.

saobraćajna nesreća, doktor Mile Novaković, motociklista, Leskovac, Žitorađa
foto: M.S.

Kako piše u papirima, po 165 metara kvadratnih biće postavljeno u hodniku zgrade i sali gradske Skupštine, a 65 kvadrata u Svečanoj sali grada Leskovca.

U cenu ove javne nabavke uračunato je lepljenje etisona za pod (korišćenjem lepka za vinil "TARKETT" VK 800 ili odgovarajući) celom površinom u sali Skupštine grada. Za ovu cenu izabrani ponuđač mora skinuti i stari pod. Garancija za izvedene radove je minimum godinu dana. Rok isporuke je do 30 dana od trenutka potpisivanja ugovora, a rok ugradnje do 10 dana od dana uvođenja podopolagača u objekat, piše u uslovima Gradske uprave.

Leskovačka Gradska uprava traži i da roba bude originalna, fabrički nova, bez ikakvih oštećenja i proizvođačkih nedostataka, u originalnom pakovanju proizvođača sa vidno označenom deklaracijom.

Procenjena vrednost nabavke je 1,2 miliona dinara bez PDV-a, a koliko će tačno leskovčani platiti novi itison znaće se nakon 22. marta, kada ističe rok za podnošenje ponuda.

Kurir.rs/Južne vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track