ŽENA ŠOKIRANA CENAMA U PEKARI U NEMAČKOJ: Kad je dobila račun od 8,46 evra za peciva odlučila je da ih više ne kupuje!
Foto: Beta

šok

ŽENA ŠOKIRANA CENAMA U PEKARI U NEMAČKOJ: Kad je dobila račun od 8,46 evra za peciva odlučila je da ih više ne kupuje!

InfoBiz -

Pre nekoliko godina sveža peciva u nemačkim pekarama nisu koštala više od 30 centi. No, zbog rata u Ukrajini, energetske krize i inflacije cene pekarskih proizvoda su drastično porasle.

Kako navode nemački mediji, žena je pobesnela zbog cena u pekarama nakon što je nedavno kupila nekoliko peciva od svog pekara. Na društvenim mrežama objavila je da je kupila šest peciva, a nakon toga je ostala potpuno šokirana cenom i novcem koji je morala da odvoji za njih. Ona je javno objavila svoj račun na društvenim mrežama.

“Šest peciva 8,46 evra. Svedočićete trenutku kada sam odlučila da više ne kupujem peciva u pekari”, napisala je žena.

Tačnije, na njenom su računu bila peciva od sira po 1,47 eura , “Bolle Hell” za 1,35 eura i dvije “Bolle-Karotte”. Frustrirana žena je za svojih šest peciva platiti 8,46 evra. To odgovara prosečnoj ceni od 1,41 evra po pecivu, navodi Fenix-Magazin.

Definitivno previše, smatra žena. Nažalost, ona nije jedina koju ljute ove cijene. Njen je tweet sada stigao do 450.000 osoba. Neki se korisnici slažu s njom i iznose vlastita iskustva.

Za sve one koji se nadaju da će cijene u pekarama ponovno pojeftiniti, stvari stoje loše. Stručnjaci trenutačno pretpostavljaju da će kupnja peciva u pekarama 2024. dodatno poskupjeti.

Kurir.rs/Fenix-Magazin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track