OVAKO IZGLEDA NAJLEPŠA KUĆA U SRBIJI: Opremljena je luksuznim nameštajem, ima dva bioskopa, spa i bazen, a od cene skače pritisak
Foto: Instagram/artnekretnine

VELELEPNO

OVAKO IZGLEDA NAJLEPŠA KUĆA U SRBIJI: Opremljena je luksuznim nameštajem, ima dva bioskopa, spa i bazen, a od cene skače pritisak

Nekretnine -

Spektakularna kuća nalazi se na Avali sa ogromnim bazenom i čak dva bioskopa, koju prodaju za 2.500.000 evra

Na samom ulazu uhvatićete se za kvaku masivnih vrata, a odmah nakon toga ćete naići na atrium sa maslinom starom 100 godina.

- Prostire se na 1.000 kvadrata, opremljena je vrhunskom tehnologijom, na podu je sivi debeli granit, dok je kuhinja opremljena afričkim crnim granitom. Kuhinjski uređaji od brenda Franke, dok je ozvučenje na plafonu, tako da ćete uživati dok kuvate, a ovde se nalazi i jedan specijalni aspirator - objašnjava agent za nekretnine.

Kuća, Avala
foto: Instagram/artnekretnine

Dnevna soba ima fenomenalni panoramski pogled, italijanski, ručno rađeni, nameštaj, koji je specijalno dizajniran za ovu kuću.

- Ovde je i najtanji televizor koji ste ikada videli, sa Bang & Olufsen ozvučenjem, koje košta 15.000 evra. Samoodrživa kuća sa solarnim panelima, garaža za dva parking-mesta, iz koje se ulazi direktno u kancelariju - nastavlja ona.

Kako napominje, nije ni čudo što je baš ovde pre par meseci snimljen holivudski film sa Olgom Kurylenko.

Kuća, Avala
foto: Instagram/artnekretnine

- Kada smo već kod filma, na krovu vile imaćete bioskop na otvorenom. Kuća ima tri spavaće sobe, a tu je i master soba sa svojim garderoberom i kupatilom iz koje se pruža pogled na prirodu, kao iz dnevne sobe - kaže agent.

Najzanimljiviji deo kuće je bazen dimenzija 12x3 metra, laserski televizor od 100 inča, teretana opremljena technologym spravama, tu su i đakuzi, tuševi, slana soba, sauna, grejne klupe i još jedan kućni bioskop sa televizorom od 140 inča i zvezdanim nebom.

1 / 4 Foto: Instagram/artnekretnine

BiznisKurir/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track