VIŠE NE MORATE DA SE MUČITE DA SAZNATE PRAVE CENE NEKRETNINA: Postoji jednostavan način da dođete do svih informacija, evo šta tačno treba da uradite

Bilo da prodajete, kupujete ili jednostavno želite da budete u toku sa cenama nekretnina, precizna informacija o tržišnoj vrednosti je ključna.

Sasomange

Na portalu Sasomange.rs, sada imate mogućnost da lako i brzo saznate okvirne cene kvadrata, kao i da izračunate procenu vrednosti nekretnine koju prodajete ili želite da kupite.

1. Procena cene kvadrata po lokaciji

Jedna od najkorisnijih funkcionalnosti na Sasomange.rs je procena cene kvadrata za bilo koju lokaciju. Bez obzira na to da li vas zanima stan u Beogradu, kuća u Nišu ili apartman na Zlatiboru, putem portala možete dobiti pregled prosečnih cena kvadrata na željenoj lokaciji.

Kako funkcioniše?

Na osnovu velikog broja oglasa za prodaju nekretnina na našem portalu, generišu se prosečne cene kvadrata. Podaci se redovno ažuriraju i obuhvataju sve ključne gradove i regije u Srbiji, omogućavajući vam da u samo par koraka dobijete realnu sliku o trenutnim tržišnim vrednostima. Na portalu možete jednostavno uporediti cene kvadrata za više lokacija istovremeno, omogućavajući vam da donesete informisanu odluku o kupovini ili prodaji nekretnine.

Zašto je ovo korisno?

Ukoliko planirate da kupite nekretninu, ova funkcionalnost vam pomaže da saznate da li je cena kvadrata koju prodavac traži za konkretnu lokaciju u skladu sa prosečnim tržišnim vrednostima. Sa druge strane, ako prodajete, možete prilagoditi svoju ponudu tako da bude atraktivnija potencijalnim kupcima.

Sasomange 

Nastavi dalje: https://sasomange.rs/nekretnine/cene-kvadrata/po-lokaciji

2. Izračunaj cenu nekretnine

Još jedna izuzetno korisna alatka na Sasomange.rs je mogućnost da izračunate okvirnu cenu nekretnine na određenoj lokaciji. Bez obzira na to da li se radi o stanu, kući ili vikendici, možete jednostavno uneti osnovne podatke i dobiti procenu vrednosti.

Kako funkcioniše?

Korišćenjem podataka iz oglasa na portalu, naš sistem vam omogućava da na osnovu nekoliko ključnih parametara (tipa nekretnine, broja soba, lokacije i površine) dobijete okvirnu vrednost nekretnine. To je posebno korisno ako želite da brzo i efikasno procenite koliko možete tražiti za nekretninu koju prodajete, ili da saznate da li nekretnina koju želite da kupite odgovara vašem budžetu.

Zašto je ovo korisno?

Kada prodajete nekretninu, realna procena cene može ubrzati proces prodaje. Kupci su često skloni da se odluče za nekretnine koje su konkurentno postavljene na tržištu. Takođe, kao kupac, možete biti sigurni da ne plaćate više nego što nekretnina zaista vredi.

Sasomange 

Nastavi dalje:https://sasomange.rs/nekretnine/cene-kvadrata/procena-vrednosti

BiznisKurir/Sasomange