PRODAJE SE KUĆA ČUVENOG ASA LOS ANĐELES LEJKERSA: U njoj živeo 10 godina, bila prilagođena njegovoj visini - Ima 4 sobe i 3 kupatila, odiše luksuzom

Shutterstock, Jam Press/Noel Kleinman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivši dom Karima Abdul-Džabara našao se na tržištu za nešto manje od tri miliona dolara. Oglašena je prodaja kuće u kojoj je sve bilo prilagođeno njegovoj visini od 218 cm.

Nekretnina se nalazi u Marini del Rej u Los Anđelesu i ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, prenosi Jam Press.

Jedna od samo 12 kuća u ekskluzivnoj ograđenoj zajednici, uživa povlašćeno mesto preko puta hotela Ritz Carlton i Kalifornijskog jaht kluba.

Profimedia 

Bivši košarkaš Lejkersa, star 77 godina, posedovao je ovu kuću od 2011. do 2021. godine, a dizajn kuće je uzeo u obzir njegovu visoku figuru sa nekoliko karakteristika koje su mu obezbedile komfor.

Kako izveštava Luxury Property News, širom kuće su prošireni prolazi i napravljene su druge modifikacije kako bi se Abdul-Džabaru osigurala udobnost i lakši prolazak.

Ostale karakteristike uključuju veliku spa kadu i tuš, kao i povišene radne površine.

Tri nivoa

U prizemlju, prostrani otvoreni plan povezuje veliki dnevni boravak i formalnu trpezariju sa kuhinjom vrhunskog dizajna, koja uključuje granitne radne ploče, prostrano ostrvo, prilagođene ormariće i uređaje od nerđajućeg čelika.

Na drugom spratu su drveni podovi i zapanjujuća glavna spavaća soba sa kaminom. U njoj je ogromni garderober i fantastični privatni balkon sa pogledom na obližnju marinu.

AP/Marcio Jose Sanchez 

Luksuzno kupatilo inspirisano spa centrom uključuje duple umivaonike, zasebnu đakuzi kadu i parno tuširanje.

Treći sprat nudi dodatnu spavaću sobu koja je savršena za kućnu kancelariju. Sa još jednim balkonom koji pruža pogled na Ritz Carlton i marinu.

Prostrana garaža ima mesta za dva automobila. Dodatno su dostupna četiri parking mesta na otvorenom.

Dodatne karakteristike uključuju sistem za filtriranje vode u celoj kući. Tu je i automatsko osvetljenje i nadzorni sistem kamera sa daljinskim pristupom.

Prodaja kuće, koja je predstavljena na Top Ten Real Estate Deals, oglašena je u objavi koju je postavio Džejms Ale, piše Forbs.

biznis.kurir.rs