DOBIO VIŠE OD POLA MILIONA EVRA NA LUTRIJI I SVE PALO U VODU: Zbog ove greške ostao bez čitavog bogatstva - Nije ni slutio da će ovo da se desi

Shutterstock, Ilustracija

Vlasnik srećnog dobitnog listića od milion australijskih dolara (oko 615.000 evra), kupljenog na BP Power postaji u Mawson Lakesu, u severnom Adelaideu 27. septembra 2023, nikada nije preuzeo svoj dobitak, a vreme za to je sada isteklo.

Pravila lutrije u Južnoj Australiji nalažu da dobitnici moraju preuzeti svoje nagrade u toku jedne godine, a nakon isteka tog roka, nagrada postaje nevažeća. 

Anna Hobdell, zastupnica lutrije, otkrila je razlog zašto je tajanstveni dobitnik propustio priliku da postane milioner.

- Verovatno naš misteriozni dobitnik nastavlja sa životom, nesvestan da je pre više od godinu dana postao milioner preko noći. Prema njenim rečima, da je dobitnik registrovao svoj listić putem kartice ili onlajn, bio bi automatski obavešten o osvajanju nagrade.

BiznisKurir/Poslovni dnevnik

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

"AKO U KOMENTARU NAPIŠETE AMIN MOŽDA OSVOJITE BMW" Sociolog o pravim i lažnim nagradnim igrama: Stalno živimo na nekim lutrijama!  kurir televizija