PRVA RAKIJA SA ŠLJOKICAMA, NAMENJENA SAMO DAMAMA: Srpski brend raspametio sve svojom dunjevačom, a sada imaju još jednog keca u rukavu - ovo još niste probali

"Shvatili smo da je došlo vreme da kreiramo proizvod posvećen ženama"

Tim Prestižna

Rakija posvećena isključivo ženama. Zvuči krajnje inovativno, a od nedavno takvo piće dostupno je i na srpskom tržištu. Za tako nešto su zaslužni ljudi koji stoje iza brenda nazvanog “Prestižna”.

Ovaj tim je tokom godina razvoja jednog drugog brenda, poznatog po rakiji sa jestivim zlatom, primetio da žene često kupuju i konzumiraju rakiju, iako se ona tradicionalno smatra „muškim” pićem.

- Shvatili smo da je došlo vreme da kreiramo proizvod posvećen ženama. S obzirom na to da su rodni stereotipi u našem društvu veoma prisutni, verujemo da je važno da svi doprinesemo razbijanju tih okova, makar na ličnom nivou. Zato je „Prestižna” rakija tu da podrži žene i da prenese poruku da imaju puno pravo da budu ono što jesu bez obzira na odabir pića – započeli su oni priču za Biznis Kurir.

Tim Prestižna 

Kako navode, po rodnoj liniji, (kako to vole da kažu), prvo su nastale rakije oplemenjene jestivim listićima 23-karatnog zlata koji upotpunjuju utisak luksuza.

- Zatim, za svačiji ukus nastaju „Imperator” rakije bez zlata od dunje, kajsije i šljive. „Prestižna“ je napravljena od prvoklasne leskovačke dunje koja je česta u Bačkoj i Sremu, a u voćnjacima naše destilerije je najzastupljenija sorta. Kako zbog pogodnosti, tako i zbog svog sofisticiranog ukusa, dunja je bila pravi izbor za našu „Prestižnu”, ali svakako planiramo proširenje ponude.

Tim Prestižna 

Sa ponosom ističu da su povratne informacije kupaca vrlo pozitivne.

- Mnoge dame su istakle da su se nakon prve kupovine vratile, jer su prepoznale nešto posebno u našem piću, a pojedine koje nikada nisu konzumirale rakiju odlučile su se na taj korak zbog „Prestižne”. Takođe, moramo da naglasimo da su kupci i muškarci, iako je rakija namenjena ženama, nije nedostupna muškoj populaciji. Smatramo da je taj osećaj pripadnosti i prestiža ono što ih privlači  i zato smo izuzetno ponosni na to što gradimo vernu zajednicu korisnica i korisnika – dodali su.

Tim Prestižna 

Poznato je da uz dobro piće ide i dobra hrana, kao dobitna kombinacija, te oni kažu, budući da je reč o rakiji od dunje, najčešće se odlično slaže sa jačim jelima, ali svima preporučuju da eksperimentišu i pronađu kombinaciju koja najviše odgovara njihovom ukusu.

Ističu da je „razlika” koja se ističe kod „Prestižne” njen dodatak finih jestivih šljokica, koje pored vizuelne neodoljivosti doprinose osećaju glamura i elegancije koji žele da ponude damama koje znaju sa stilom i merom da uživaju u kvalitetnoj rakiji, zaključili su u razgovoru za naš list.

biznis.kurir.rs