VIŠE VAM NEĆE BITI TEŠKO DA SAZNATE SVE O NEKRETNINAMA: RGZ značajno unapredio usluge - Građani mogu brzo da pristupe svim informacijama

Printscreen

Republički geodetski zavod (RGZ) nastavlja da unapređuje svoje usluge kako bi građanima, kao i poslovnim partnerima, omogućio brži, transparentniji i efikasniji pristup informacijama o nepokretnostima. Ove inovacije donose brojne koristi, ne samo građanima, već i agencijama za nekretnine, kao što je Agencija Nekretnine Obradović, koja kroz RGZ-ove servise pruža vrhunske usluge svojim klijentima.

Izveštaj o tržištu nekretnina za avgust 2024.

U avgustu 2024. godine, putem e-šaltera, dostavljeno je 13.276 kupoprodajnih ugovora, što predstavlja rast od osam odsto u odnosu na prethodni mesec i tri odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine. Ovi rezultati pokazuju uspeh digitalizacije u ubrzavanju procesa, što RGZ svrstava među najbrže servise u Evropi. Agencije za nekretnine, poput Agencije Nekretnine Obradović, imaju velike koristi od ovih poboljšanja, jer mogu brže i efikasnije obavljati transakcije i pružati sigurnije usluge svojim klijentima.

Marina Lopičić 

Nova usluga procene cene stanova i garaža

RGZ je uveo novu uslugu procene cene stanova i garaža, koja omogućava agencijama, uključujući i članice Klastera nekretnina, da pruže preciznije i pouzdanije informacije svojim klijentima. Ova usluga doprinosi boljoj transparentnosti na tržištu nekretnina i pomaže potencijalnim prodavcima i kupcima da donesu informisane odluke.

Agencija Nekretnine Obradović, kao član Klastera nekretnina, koristi ovu uslugu kako bi pružila tačne procene vrednosti nekretnina. Dovoljno je da nas pozovete,i dobićete procenu cene vašeg stana u roku od nekoliko minuta! Ukoliko planirate prodaju svog stana ili garaže, možete se obratiti našoj agenciji kako bismo vam pomogli da odredite tačnu vrednost vaše nepokretnosti i postigli najbolji rezultat na tržištu.

Pogledaj stanove agencije Nekretnine Obradović u Beogradu do 150.000 € OVDE.

Kampanja „Otvorena vrata katastra“

U okviru kampanje „OTVORENA VRATA KATASTRA“ , RGZ je omogućio građanima i agencijama direktan kontakt sa načelnicima i rukovodiocima katastarskih službi širom Srbije. Agencije članice Klastera nekretnina, poput Agencije Nekretnine Obradović, sada mogu, kao i svi ostali građani, brže i efikasnije rešavati sve nedoumice vezane za prava vlasništva i promet nepokretnosti. Ova inicijativa je posebno korisna za klijente koji preferiraju direktan kontakt, jer omogućava transparentniju i bržu komunikaciju sa nadležnima.

Shutterstock 

Borba protiv mita i korupcije

RGZ je uveo međunarodni ISO 37001 standard za borbu protiv mita i korupcije, čime je značajno unapređena transparentnost u poslovanju sa nepokretnostima. Agencija Nekretnine Obradović, kao član Klastera nekretnina, podržava ovaj standard, jer doprinosi većoj pravnoj sigurnosti za sve klijente. Povećani nivo transparentnosti i borba protiv nezakonitih praksi osiguravaju da su naši klijenti zaštićeni u svakom koraku procesa kupoprodaje.

Kao lider u inovacijama i digitalizaciji, RGZ omogućava agencijama za nekretnine, članicama Klastera nekretnina, da efikasnije upravljaju procesima, pružajući brže i sigurnije usluge klijentima. Ovaj napredak, uključujući novu uslugu procene cene stanova i garaža, donosi koristi svim stranama uključenim u tržište nekretnina, čineći RGZ pouzdanim partnerom u svakodnevnom radu.

Pogledajte najnoviju ponudu stanova u septembru OVDE.

BiznisKurir/Sasomange