Foto: Kurir TV

KO SE ODVAŽI OVO DA PAZARI SIGURNO SE NEĆE POKAJATI: Vaš novac će uložiti u jednu unosnu voćku, a pogodnosti su ogromne

Novčanik

Naime, izdavaocu Treesury d.o.o. Beograd, Komisija za hartije od vrednosti odobrila je objavljivanje belog papira za inicijalnu ponudu 28.301 Treesury Tokena, nominalne vrednosti 106 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan prodaje tokena, u skladu sa Zakonom o digitalnoj imovini, prenosi Ekapija.

Kako je navedeno na sajtu Komisije, novac prikupljen inicijalnom ponudom u skladu sa ovim belim papirom izdavalac Treesury Tokena namerava da koristi u svrhu ulaganja - podizanja moderne plantaže lešnika, sorte najvišeg kvaliteta, u skladu sa dokazanom metodologijom gajenja lešnika koja će se primenjivati za podizanje plantaža.

foto: Shutterstock

Beli papir sadrži sve informacije o izdavaocu i inicijalnoj ponudi koja omogućava investitorima da donesu informisanu odluku koja se odnosi na kupovinu/ulaganje u Treesury Tokene i razumeju rizike u vezi sa inicijalnom ponudom i digitalnim tokenima koji se nude.

Treesury Token predstavlja vrstu digitalne imovine, odnosno digitalni token sa odlikama finansijskog instrumenta-dematerijalizovane obveznice, koje investitor stiče pod uslovima predviđenim ovim belim papirom.

BiznisKurir/B92