Foto: MUST/Đ.K.

MINISTAR MOMIROVIĆ: Akcija "Najbolja cena" je podrška građanima da kupuju po najnižim cenama

InfoBiz

Na akciji "Najbolja cena" građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što omogućava porodicama da ostvare značajne uštede u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao proizvode na akciji "Najbolja cena" u maloprodajnom objektu "Aroma" u Novoj Pazovi.

foto: MUST/Đ.K.

"Već sada mogu da kažem da sam zadovoljan odazivom trgovaca, vidljivošću akcije i njenim efektima. Prodaja proizvoda u okviru akcije „Najbolja cena“ je u nekim prodavnica povećana i čak šest puta. Tako recimo u ovom maloprodajnom objektu u Novoj Pazovi možemo da vidimo da je deterdžent za sudove na sniženju 50 odsto, cena proizvoda na akciji „Najbolja cena“ je sada 195 dinara, a ranije je iznosila 400 dinara. Toalet papir je na akciji sada 244 dinara, a bio je 450 dinara, testenina je takođe 50 odsto snižena, sa 85 dinara na 42 dinara u sklopu akcije „Najbolja cena“. Suva hrana za životinje, kućne ljubimce, sada je dostupna po značajno nižoj ceni, što je važna ušteda za sve vlasnike ljubimaca. Prema nekim podacima u Srbiji ima preko milion kućnih ljubimaca, a psi se čuvaju u više od trećine domaćinstava. Vi sada hranu za životinje, ovde u Novoj Pazovi, možete da kupite po ceni 40 odsto nižoj u odnosu na onu koja je bila pre početka akcije „Najbolja cena“. To je ozbiljna ušteda u svakom kućnom budžetu“, izjavio je ministar Momirović", rekao je Momirović.

foto: MUST/Đ.K.

Ministar Momirović je dodao da ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša iskrena i predana borba za bolji standard građana Srbije, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade.

"Akcija "Najbolja cena" je zajednička akcija države i privatnog sektora koja pokazuje jedan visok stepen odgovornosti prema svim građanima Srbije, od naših najstarijih sugrađana do roditelja i studenata, jer je njen osnovni cilj da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda", rekao je Momirović.