Foto: Shutterstock, Ilustracija

PRODAJU KOMPLETNO VIKEND NASELJE ZA SIMBOLIČAN IZNOS: Razvili biznis, pa rešili da spuste cenu za 16.000 € - Evo šta sve nude

Nekretnine

Vikend naselje se prodaje potpuno namešteno, uključujući svu tehniku, što omogućava budućem vlasniku da odmah započne ili nastavi sa izdavanjem smeštaja

U okruženju Vrdnika, na placu od 502 kvadrata, nudi se na prodaju vikend naselje koje čini pet potpuno opremljenih bungalova, ukupne površine 121 kvadratna metra. Kako se navodi, bungalovi su uknjiženi kao dve zasebne porodične stambene zgrade, jedna sa dve stambene jedinice površine 47 i druga sa tri stambene jedinice ukupne površine 74 kvadrata.

Svaki bunglov opremljen je: klima-uređajem, garderoberom, terasom sa pogledom na grad, sopstvenim kupatilom, flat-screen TV-om, frižiderom, inverter klimom, bežičnim internetom i kablovskom televizijom.

foto: Shutterstock

U oglasu se ističe da se vikend naselje prodaje potpuno namešteno, uključujući svu tehniku, što omogućava budućem vlasniku da odmah započne ili nastavi sa izdavanjem smeštaja.

Cena ovog naselja iznosi 122.400 evra, a zanimljivo je napomenuti da je prošle godine isto vikend naselje bilo ponuđeno na prodaju, ali po znatno višoj ceni od 138.000 evra.

Pad cene jeste dokaz da je teško pronaći kupca koji će kupiti naselje koje ipak nudi mnogo toga, ali pored dobrog izgleda ima i manu, kao što je narušena privatnost.

BiznisKurir/Telegraf Biznis