Foto: Shutterstock

papreno

"OVAJ GOLUBARNIK NE VREDI NI 70€" Oglas za garsonjeru na Vračaru razbesneo studente: Vlasnik za ovo traži 400€ FOTO

Nekretnine
> 13:53h

Pristojna garsonjera od tridesetak kvadrata za studente u Beogradu ne može da se nađe ispod 350 evra i to na periferiji grada.

Jednosobnog stana nema ispod 400 evra, dok one veće nekretnine u kojima mogu da žive po dvoje ili troje stanara i to na obodima prestonice ne mogu da se nađu tek od 500, 600 evra pa naviše.

Mnogi roditelji studenata koji su upisali fakultet u velikim gradovima trenutno imaju glavobolju zbog pronalaska smeštaja. Iako dosta brucoša dobija studentski dom ima i onih koji jedva čekaju samački ili život sa cimerom u stanu. Međutim, cene najma su i dalje paprene i to u celoj Srbiji! Najskuplje su u prestonici gde garsonjera košta minimum 300 evra, dok su one luks opremljene u centru grada od 400 evra pa naviše.

foto: Profimedia

Cene kirija u Novom Sadu

Veličina stana Cena

  • garsonjera 200-300
  • jednosoban 300-400
  • dvosoban od 500

*Iznosi su u evrima

Jedan oglas u Fejsbuk grupi Izdavanje stanova - Beograd pojavio se oglas za izdavanje garsonjere koji je šokirao podstanare koji su u potrazi za nekretninom.

- Izdajem garsonjeru na Vračaru, lokacija Vukov spomenik kod metroa 20 kvadrata niske režije drugi sprat 400 evra kirija - piše u oglasu koji je pokrenuo lavinu komentara.

foto: Printskrin/Facebook

- Ovaj golubarnik ne vredi ni 70 evra. Bruka i sramota ljudi ne vide šta izdaju - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

Cene kirija u Beogradu

Veličina stana Cena

  • garsonjera 300-400
  • jednosoban 350-600
  • dvosoban 500-700

*Iznosi su u evrima

- Depozit i tri kirije unapred. Sramota!

Bonus video: