Foto: Shutterstock

NA OVOM POSLU ZA 8 SATI MOŽETE DA ZARADITE NEVEROVATNIH 120.000 RSD: Ne morate čak ni da se oznojite, a uslovi nikad jednostavniji

Novčanik

U neobičnoj ponudi koja je zapalila društvene mreže, kompanija Dormeo, poznata po svojim inovativnim proizvodima za spavanje, objavila je da traži kandidata za neobičan posao: osam sati spavanja. Ova ekskluzivna pozicija nudi atraktivnu platu od čak 120.000 dinara u neto iznosu.

Kandidati će biti zaduženi za testiranje udobnosti i kvaliteta dušeka u realnim uslovima. Ono što poslodavci traže od njih su sledeće stavke:

Da imaju više od 18 godina iskustva u spavanju i stalan boravak u Srbiji, takođe i da obožavaju društvene mreže, kao i da su aktivni na njima. Uz to, poželjno je da ih krasi harizmatičnost, ali i da vole da su u centru pažnje.

Naravno da je preporučljivo da im odlaganje alarma bude omiljeni hobi, ali i da im nije problem da spavaju pod pritiskom.

- Nisam mogao da verujem kad sam video oglas, pomislio sam da je neka fora. Prijavio bih se odmah kad bih bio siguran da je istina, realno se baš isplati - istakao je Zoran koji je među prvima naišao na ovu ponudu.

foto: Promo

Onakve stavke bi privukle i najveće radnike, a naročito kada pročitaju šta dobijaju zauzvrat, a to je mogućnost da rade ono što najviše vole, zabavnu radnu atmosferu, najudobnije radno okruženje, ali i ono najprimamljivije - platu od 120.000 dinara za jedan dan, odnosno samo osam sati angažmana.

Budući da mnogima ovaj oglas deluje nerealno, čak i neozbiljno, za Biznis Kurir oglasili su se direktno iz poznate kompanije.

- Oglas je ozbiljnog karaktera i odaziv na isti je izuzetan, što nam je veoma drago. Dormeo Home je u potrazi za Dormeo Spavača 2024. godine, osobu koja će zaraditi 120.000 dinara za samo osam sati spavanja na Dormeo dušeku, jastuku, posteljini… u jednoj od naših prodavnica. Cilj ovog konkursa je da podsetimo ljude koliko je kvalitetan i kontinuiran san ključan za zdravlje tela i uma. Kao ekspert u oblasti sna, Dormeo želi da naglasi koliko je važno posvetiti se dobrom snu. Ovaj konkurs služi da podigne svest o tome da san nije luksuz, već neophodnost, a sve manje vremena posvećujemo tom najvažnijem ''poslu''. Dobar san nema cenu. Ako nismo naspavani, nismo sposobni da se nosimo sa svakodnevnim izazovima. Iznos koji nudimo dodatno naglašava koliko je san važan i koliko je važno da se posvetimo tom "poslu" za naše zdravlje i dobrobit - zaključila je Aleksandra iz Dormeo tima.

BiznisKurir.rs