Foto: Printscreen TikTok, Shutterstock

nerealno

'KO JE MAJSTORE PLAĆAO, TAJ SE HLEBA NIJE NAJEO': Anja dala 40 € da joj povežu dve žice i ugrade plafonjeru, ljudi ostali u ŠOKU!

Novčanik

Anja je na svom Tik-Tok profilu podelila sa pratiocima kako je platila majstora da joj ugradi plafonjeru za čak 40 evra.

Budući da znamo da su majstori počeli svoj rad da naplaćuju papreno, bilo to za ugradnju klime, popravku mašine ili postavljanje lustera, svi oni će i sam dolazak finansijski dobro da iskoriste, naročito ako ste u Nemačkoj.

Anja je posle nekog vremena odlučila da sijalicu zameni plafonjerom u svojoj kuhinji, pa je za nju dala deset evra, dok je majstor nešto što se uradi za pet minuta morao to simbolično da naplati.

- Da ne verujete, nemam više sijalicu u kuhinji. Kupila sam plafonjerku za deset evra i platila majstora 40 - kratka je bila.

foto: Shutterstock

Međutim, njenim pratiocima nije bilo jasno zašto to nije njen suprug uradio i tako uštedeo 40 evra, jer to nije nešto za šta je neophodan stručnjak da bi se rešilo.

,,A muž šta radi?'', ,,Ko je majstore plaćao, taj se hleba nije najeo'', ,,Sve to je trebalo tvoj suprug da uradi'', ,,Ja sam uzeo tri plafonjerke za deset evra i sam zamenio'', ,,Povezao ti dve žice za 40 evra'', bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

BiznisKurir.rs