Foto: Printscreen TikTok

PRODAJE SE IMANJE ZA 3 PORODICE: Kuće nove, dvorište uređeno, grejanje na 4 različita sistema - Sve na tacni, a cena prava sitnica

Nekretnine
> 08:27h

U mestu Ribare, naselja u okviru grada Jagodine, prodaje se neverovatno imanje po ceni od čak 185.000 evra.

Iako je iznos basnoslovan, ono što se nudi možda nekome može da opravda cifru koju vlasnici traže za ove nekretnine.

- Prodaju se dve velike, nove kuće u odličnom stanju, kompletno završene na prelepo uređenom dvorištu (od sedam ari popločano behaton pločama), a ima i travnjak. U prizemlju glavne kuće je kuhinja sa trepezarijom i velikom zastakljenom terasom. Tu su i dnevna soba, ogroman hodnik, dve spavaće sobe i kupatilo. Na spratu su veliki dnevni boravak i dve spavaće sobe, kao i dve radne sobe. Obe kuće imaju četiri različita sistema grejanja: gas, pelet, struja i čvrsta goriva - piše na početku objave.

foto: Printscreen TikTok

U prizemlju druge kuće nalaze se garaža, ostava, kotlarnica, podrum i kuhinja sa trpezarijom, odnosno letnja kuhinja, kupatilo i radionica.

- Na spratu iste je i ogroman dnevni boravak sa kuhinjom i prostorom namenjenom za saunu, kao i velika sala za slavlja i slave (dužina 17 metara). Na kući je nova PVC stolarija, parket, laminat i tarket, brodski pod, izolacija, fasada, letnjikovac. Trofazna struja, gradska voda, sengrup. Cena je sa svim stvarima i tehnikom, a ona je 185.000 evra. Svi objekti su legalizovani. Plac je prostran na sedam ari i ima prilaz sa dve ulice. Sami objekti su tako nampravljeni da imaju prilaz sa dve ulične strane, a u kućama je postignuta maksimalna funkcionalnost - zaključeno je u objavi.

FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok
FOTO: Printscreen TikTok

BiznisKurir/TikTok

Bonus video: