Foto: Shutterstock

OSTVARITE DODATNE POPUSTE NA TEMU UZ NEKOLIKO JEDNOSTAVNIH TRIKOVA: Kupujte po još nižim cenama - jednostavno je!

InfoBiz

Onlajn kupovina postala je svakodnevnica, a aplikacija Temu istakla se za kratko vreme kao jedno od najbrže rastućih tržišta sa ponudama koje privlače milione korisnika širom sveta.

Poznata po širokom asortimanu proizvoda po izuzetno pristupačnim cenama, Temu nudi sve, od najnovijih gedžeta do trendi modnih komada, a sve to uz mogućnost dodatnih ušteda. Ali kako ostvariti te popuste i izvući maksimum iz svoje kupovine?

Otkrivamo sve trikove i savete koji vam mogu pomoći da iskoristite najbolje ponude na Temu aplikaciji.

Popust za nove korisnike

Temu nudi popust za nove korisnike kao podsticaj za prvu kupovinu. Ovaj popust obično se pojavljuje prilikom registracije na aplikaciji, pa se isplati iskoristiti ga odmah pri prvom naručivanju.

Pratite dnevne i sezonske ponude

Temu redovno ima dnevne promocije i sezonske rasprodaje, gde možete pronaći popuste na specifične proizvode. Redovno proveravajte ove ponude kako biste uhvatili najbolji trenutak za kupovinu.

foto: Shutterstock

Kupon kodovi

Jedan od najjednostavnijih načina da uštedite na Temu-u je korišćenje kupon kodova. Ovi kodovi su često dostupni putem promotivnih mejlova, na društvenim mrežama, ili kao deo specijalnih kampanja. Nakon što unesete odgovorajući kod sa kupoina prilikom plaćanja, popust će automatski biti primenjen na vašu narudžbinu.

U aplikaciji postoji padajući meni na vašem profilu gde će biti navedeni kuponi i ponude. To uključuje Temu kupon od 20 dolara kada novi korisnik preuzme aplikaciju.

Temu kodovi kupona za postojeće kupce

Iako su mnoge Temu promocije isključivo za nove kupce, postoje i odlične ponude za postojeće korisnike. Postojeći korisnici mogu da ostvare dodatne promocije i zarade kredite i besplatne poklone kao nagradu za lojalnost. U padajući meni u odeljku "kuponi i ponude" pronađite kategoriju "zaradite kredite i besplatne poklone". Ovde možete pronaći igrice i promocije, ali da bi zaradili popuste i poklone, korisnici će možda morati da podele odgovoaraju link ili obave minimalnu kupovinu.

Takođe, Temu "nagrađuje" korisnike koji preporuče aplikaciju svoji prijateljima. Kada se vaš prijatelj registruje i obavi svoju prvu kupovinu, dobijate dodatne popuste ili kredite za buduće kupovine.

foto: Shutterstock

Za redovne kupce, Temu nudi VIP program koji pruža dodatne pogodnosti, uključujući ekskluzivne popuste, raniji pristup rasprodajama i specijalne ponude koje nisu dostupne običnim korisnicima.

O aplikaciji Temu

Temu je osnovan u Šangaju 2022. godine i popularnost mu je naglo rasla. Brzo je rastao zahvaljujući jeftinoj ponudi raznovrsnih proizvoda.

Do potrošača u Evropi aplikacija "Temu" stigla je preko okeana nakon jakog prodora u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Australiji, prošle godine visoko se pozicionirala i na tržištu Velike Britanije, Francuske i Španije. Do sada je preuzeta više od 600 miliona puta, a od maja njeni korisnici su i kupci iz Srbije.

Od pojave aplikacije "Temu", u Pošti Srbije zabeležen je porast pošiljki za 30 odsto, a u avgustu se očekuje da se taj broj dodatno uveća za 20 odsto. Procena je da će do kraja godine biti pet miliona paketa primljenih samo preko Temu-a.

Kurir.rs/MONDO