Foto: RINA

život na selu uz moderan stil svakako je moguć

U ROZE TRIKOU, USRED SELA, VEŽBA! Jelena iz Beograda ruši sve predrasude, "gradski" posao radi sa sela, evo čime se bavi!

Za njeno, iako ne tako uobičajeno zanimanje, rad potreban je samo dobar internet i eto posla

Moj biznis
> 15:26h

ČAČAK - Moderan stil života sobom nosi brojne prednosti, ali, ako živimo na selu, takođe, zahteva od nas da prilagodimo svoje okolnosti i poslove. Jelena Radičević iz Gornje Kravarice je došla iz glavnog grada i ljubav i posao prema sportu prilagodila selu i uslovima rada.

- Danas u XXI veku, s obzirom na razvoj tehnologije i mogućnost da imamo internet svuda, granica između sela i grada na ovaj način, može da se briše. Ja svakodnevno odavde iz dragačevskog sela radim onlajn i radim treninge uživo uključujući se sa svojim klijentima iz čitave Srbije - rekla je za agenciju RINA, Jelena koja radi pilates treninge.

foto: RINA

Ova mlada žena je istakla benifite ovog posla na selu, posebno zbog čistog vazduha i življenja bez buke, što su karakteristike koje su neophodne kako bi čovek mogao da živi što kvalitetnije i zdravije.

- Ovde su uslovi za život potpuno drugačiji u odnosu na grad, s obzirom na to da ja zapravo i dolazim iz velikog grada. Međutim, kao što sam rekla, zahvaljujući internetu, posao može da se prebaci na različite lokacije, što je danas i jedna od karakteristika modernog i savremenog života. Tako da granice između sela i grada mogu da se brišu, bar kada je moj posao konkretno u pitanju.

Prednosti vežbanja na selu su zaista velike, čist vazduh, atmosfera bez buke koja je veliki zagađivač, i ono najvažnije, kada se hranite hranom koju sami proizvodite i uz to ubacite fizičku aktivnost koja je neophodna za čovekovo zdravlje, onda je to idealan spoj - pojasnila je Jelena.

foto: RINA

Dakle, život na selu uz moderan stil je svakako moguć, a kada je u pitanju vežbanje, ne bi trebalo da postoji izgovor, ne treba tražiti betonske strukture i velik broj rekvizita za izvođenje pokreta kada je vežbanje u pitanju. Potrebni su samo telefon i strunjača da čovek živi kvalitetno i zdravo.

Kurir.rs/RINA