Foto: Sasomange Printscreen

DOSTUPNA PROCENA CENA GARAŽA! Evo kako prodavci i kupci mogu doći do tačnih podataka o vrednosti nekretnina

Republički geodetski zavod (RGZ) sada omogućava preciznu procenu cena garaža, pružajući prodavcima i kupcima relevantne podatke za informisane odluke. Ova usluga unapređuje transparentnost tržišta nekretnina. Pročitajte više u nastavku teksta.

Nekretnine
> 13:01h

Republički geodetski zavod (RGZ) nastavlja da unapređuje transparentnost i efikasnost na tržištu nepokretnosti. Nakon uspešnog uvođenja tačne procene cena stanova, RGZ sada omogućava i preciznu procenu cena garaža. Ova nova usluga pruža značajnu podršku prodavcima, kupcima, kao i agencijama koje se bave prometom nekretnina, obezbeđujući im relevantne podatke potrebne za donošenje informisanih odluka.

Precizna procena cena garaža

Precizna procena cena garaža od strane RGZ-a omogućava da se vrednost ovog tipa nepokretnosti proceni na osnovu relevantnih podataka i tržišnih faktora. Zahvaljujući metodologiji masovne procene, koja obuhvata analizu različitih karakteristika poput lokacije, površine, vrste objekta i drugih bitnih elemenata, osigurava se da procene budu tačne i u skladu sa realnim tržišnim vrednostima.

Prednosti za klijente Agencije Nekretnine Obradović

Nekretnine Obradović prepoznaje značaj ove inovacije za svoje klijente. Kao agencija koja je uvek u koraku sa najnovijim trendovima i tehnologijama u oblasti nekretnina, sada možemo pružiti precizne informacije o vrednosti garaža u realnom vremenu. Bilo da su naši klijenti prodavci ili kupci, mogućnost tačne procene garaža omogućava im da donesu informisane odluke.

Za prodavce, to znači da mogu postaviti realnu cenu koja odgovara tržišnim uslovima, što ubrzava proces prodaje. S druge strane, kupci mogu biti sigurni da ne plaćaju više od realne vrednosti. Naša agencija koristi ove podatke kako bi olakšala pregovore i postigla optimalne rezultate za sve strane u transakciji.

Pogledajte celokupnu ponudu garaža u Beogradu OVDE

Podrška u donošenju odluka

Pristup tačnim podacima omogućava Agenciji Nekretnine Obradović da svojim klijentima pruži sveobuhvatne analize i savete. Bilo da se radi o investiranju u garaže kao dodatnu vrednost uz stan, ili o samostalnoj prodaji ili kupovini garažnog prostora, naši klijenti sada imaju na raspolaganju sve potrebne informacije za donošenje pravih odluka.

Aktuelni trendovi cena garaža

Izveštaj RGZ-a pokazuje da su cene garaža u Beogradu nastavile da rastu, naročito na centralnim i luksuznim lokacijama. Savski venac prednjači sa najskupljim parking mestima gde je cena jednog garaznog mesta dostigla vrednost od 73.000 EUR, dok se značajan rast cene beleži i u opštinama poput Vračara i Novog Beograda. U poređenju sa prethodnim godinama, prodaja garaža beleži stabilan porast, sa rastom broja transakcija od 8% u odnosu na isti period prošle godine. Ovaj trend posebno je izražen u luksuznim stambenim kompleksima, gde je potražnja za sigurnim parking prostorom sve veća. Povećanje prosečne cene garaža na ovim lokacijama odražava intenzivnu urbanizaciju i rastuću potrebu za parking mestima u prestižnim delovima grada.

Omogućavanje tačne procene cena garaža od strane RGZ-a, zahvaljujući metodologiji masovne procene, predstavlja značajan iskorak u poboljšanju uslova na tržištu nepokretnosti. Agencija Nekretnine Obradović, koristeći ovu uslugu, pruža svojim klijentima dodatnu vrednost, čime unapređuje celokupno iskustvo kupovine i prodaje nekretnina. Verujemo da će ova inovacija doprineti većoj transparentnosti i efikasnosti tržišta, što je u interesu svih učesnika.

biznis.kurir.rs/Sasomange

Bonus video: